Polski hip-hop czyli głupi i głupszy
t................m
2010-01-05, 17:25
Tede na dissach miażdży ryszarda
A i tak bardziejwole Miuosha
Nie wie ktos kiedy ma byc jakis nowy album?
Lubie kilka piosenek peji , ale ten ryj który tu zrobił to mnie obrzydza błeh czemu qrwa przy śniadaniu !
f................1
2010-01-05, 17:41
a dla mnie peja wygląda na geja ;]
D................r
2010-01-05, 17:51
Aishenbai napisał/a:
Peja to dno, Tede to komercja, a o takim Miuoshu, który jest przy nich bogiem, to połowa ludzi nawet nie słyszała... i jak się wybić w tak poj🤬ym kraju?
a o Magiku ktoś pamięta?
Czy znany Wam jest Rahim?
Któż pamięta tamte czasy gdy wszystko się dopiero zaczynało...
NAS? Pakta? mówi Wam coś to?
to były dobre czasy...
"Gdyby Magik byl doskonaly"
A................i
2010-01-05, 18:21
Były, ale nie można żyć przeszłością. Dla mnie Magik był i jest najlepszym raperem w historii polskiego rapu, a czy będzie... czas pokaże. Rahim ostatnio coś mało nagrywa, skupia się głównie na produkcji, więc wiesz, NAS spoko, jednak wolę hh osadzony w polskich realiach. Fajnie, że taki miuosh się rozwija, wnosi to trochę świeżości do polskiego rapu. Aha, i mało ludzi też coś pamięta o L.U.C, mimo iż jego piosenki nie dość, że mają zajebiste przesłanie, to jeszcze bardzo ciekawe brzmienie.
Aha, i ja bym chętnie wrócił do psychorapu, kaliber, 3xklan... ale chyba żaden artysta nie myśli tak samo jak ja :/
Aishenbai@
A ja lubię placki
Kuuurwaaaaaaaaaaaaaa.... Aż się słabo robi
Hip Hop, rap czy jak sobie to nazwiecie żył w Polsce 5 lat temu.
Teraz zostało samo bagno pokroju Tede i Peji.
rock, metal and punk rox :]
k................u
2010-01-05, 18:57
mordrag napisał/a:
Hip Hop, rap czy jak sobie to nazwiecie żył w Polsce 5 lat temu.
Teraz zostało samo bagno pokroju Tede i Peji.
5 lat temu Peja i Tede to nie było gówno ?
hip hop w Polsce był dobry na początku swej drogi
teraz taki margines społeczny jak Peja dobiera się do mikrofonu i mówi co chce a dzieci się wychowują na jego muzyce
polecam najnowszą płytę 52, zmienia kąt patrzenia na teraźniejszy hip hop o 180 stopni
r................r
2010-01-05, 19:56
DMN napisał/a:
polecam najnowszą płytę 52, zmienia kąt patrzenia na teraźniejszy hip hop o 180 stopni
to zanim coś polecisz to posłuchaj Kasta - 13, dopiero powiedz co zmieni kąt patrzenia czegokolwiek.
D................o
2010-01-05, 20:26
Ja polecam utwory RR Brygady, Shelleriniego, Słonia i mixtape Bluźnierca Kajmana
:/
Peja to matoł niesamowity.
Z resztą - widać, że kiepsko przędzie bo jego ekipa jedzie bezpośrednio za TIR'em licząc na to, że ssanie wynikające z aerodynamiki poprawi wynik eco-drivingu
C................d
2010-01-05, 20:49
aaaa Waldek Kasta <3
mistrz!