Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dr.goebbels 2023-06-18, 12:56
seeed71 napisał/a:

weź wrzuć, ciekawy jestem
W czym ?
I jeszcze od siebie:
Ciekawe czy opinie pracowników hoteli którzy przyjmują ortodoksów w miejscach ich kultu, są prawdziwe. Czytałem gdzieś że raz na rok zjeżdżają do takich miejsc gdzie żył kiedyś jakiś cadyk czy ktoś taki, i potem odprawiają modły. Podobno syf straszny zostawiają. Tak samo wycieczki z obozów, hotele narzekają ale muszą ich przyjąć.

Miałem przyjemność kupę lat temu.
Potwierdzam: syf, kiła, mogiła, wszyscy chcą ich zabić/otruć/porwać/zrobić krzywdę. Indoktrynacja 24h 128%. Ja akurat trafiłem w miarę spokojną grupę ale nasranie do sedesu z górką, do szafy albo za zasłonę było całkiem normalne. Podobnie jak opisane po polsku ściany (rzekomo nikt nie rozumiał i nie komunikował po polsku, ale na kolega który głośno wyrażał swoje "zadowolenie" przy innej grupie przyszedł bardzo rzeczowy donos co i kiedy powiedział) antysemickimi hasełkami i obrazkami...
Zgłoś
daniel1040 2023-06-18, 12:57
Zupełnie jak na obozie harcerskim gdy rzucili na stół pierwszy raz od tygodnia mięso, eh piękne czasy.
Zgłoś
ProVVe 2023-06-18, 13:27 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
inspiron1992 2023-06-18, 13:36
Kriski napisał/a:

A co by się tam działo gdyby pieniążek pomiędzy to to wrzucić?

Pieniążek jak pieniążek, akt własności dopiero co wyremontowanej kamienicy.
Zgłoś
kuba1986 2023-06-18, 13:57
Ciekawe ile dostał kelner napiwku...
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2023-06-18, 15:21 2
Chytre to jak cały PiS razem wzięty - byle tylko do żłobu.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-06-18, 15:42 2
Ignorantom wyjaśnię, że ortodoksi nie są lubiani nawet w Izraelu z różnych powodów, o których długo by można pisać. Niestety, dla większości Polaków, którzy Ż__a widzieli tylko na ekranie, każdy Ż__ to ortodoks. Ewentualnie, bankier albo członek grupy Bilderberg. O innych nie słyszeli.
Zgłoś
Kopeć 2023-06-18, 17:17 1
bez kitu, pracowałem kilka lat jako pilot autokarów po Europie. Nikt takiego syfu nie zostawia po sobie. Nawet dżihadysta.
Zgłoś
majeńka 2023-06-18, 18:06
Wybaczcie im, ich rodziny przyjechały z Polski, jeszcze im zostało.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
qwerq221 2023-06-18, 19:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-06-18, 20:41
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-06-18, 20:57
Co za chlew, ja jebie.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
metyoo 2023-06-19, 22:32
Payan napisał/a:

Widziałem dłuższe nagranie. Mina kelnera, bezcenna.

kilkukrotne podejście kelnera już mówi samo za siebie
Zgłoś
BochenHype 2023-06-21, 0:16
Stefa VIP na stadionie Cracovii
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem