👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
seeed71 napisał/a:
weź wrzuć, ciekawy jestem
W czym ?
I jeszcze od siebie:
Ciekawe czy opinie pracowników hoteli którzy przyjmują ortodoksów w miejscach ich kultu, są prawdziwe. Czytałem gdzieś że raz na rok zjeżdżają do takich miejsc gdzie żył kiedyś jakiś cadyk czy ktoś taki, i potem odprawiają modły. Podobno syf straszny zostawiają. Tak samo wycieczki z obozów, hotele narzekają ale muszą ich przyjąć.
Miałem przyjemność kupę lat temu.
Potwierdzam: syf, kiła, mogiła, wszyscy chcą ich zabić/otruć/porwać/zrobić krzywdę. Indoktrynacja 24h 128%. Ja akurat trafiłem w miarę spokojną grupę ale nasranie do sedesu z górką, do szafy albo za zasłonę było całkiem normalne. Podobnie jak opisane po polsku ściany (rzekomo nikt nie rozumiał i nie komunikował po polsku, ale na kolega który głośno wyrażał swoje "zadowolenie" przy innej grupie przyszedł bardzo rzeczowy donos co i kiedy powiedział) antysemickimi hasełkami i obrazkami...
Zupełnie jak na obozie harcerskim gdy rzucili na stół pierwszy raz od tygodnia mięso, eh piękne czasy.
Kriski napisał/a:
A co by się tam działo gdyby pieniążek pomiędzy to to wrzucić?
Pieniążek jak pieniążek, akt własności dopiero co wyremontowanej kamienicy.
Chytre to jak cały PiS razem wzięty - byle tylko do żłobu.
Ignorantom wyjaśnię, że ortodoksi nie są lubiani nawet w Izraelu z różnych powodów, o których długo by można pisać. Niestety, dla większości Polaków, którzy Ż__a widzieli tylko na ekranie, każdy Ż__ to ortodoks. Ewentualnie, bankier albo członek grupy Bilderberg. O innych nie słyszeli.
bez kitu, pracowałem kilka lat jako pilot autokarów po Europie. Nikt takiego syfu nie zostawia po sobie. Nawet dżihadysta.
Wybaczcie im, ich rodziny przyjechały z Polski, jeszcze im zostało.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Co za chlew, ja jebie.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Payan napisał/a:
Widziałem dłuższe nagranie. Mina kelnera, bezcenna.
kilkukrotne podejście kelnera już mówi samo za siebie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie