weź wrzuć, ciekawy jestem
W czym ?
I jeszcze od siebie:
Ciekawe czy opinie pracowników hoteli którzy przyjmują ortodoksów w miejscach ich kultu, są prawdziwe. Czytałem gdzieś że raz na rok zjeżdżają do takich miejsc gdzie żył kiedyś jakiś cadyk czy ktoś taki, i potem odprawiają modły. Podobno syf straszny zostawiają. Tak samo wycieczki z obozów, hotele narzekają ale muszą ich przyjąć.
Miałem przyjemność kupę lat temu.
Potwierdzam: syf, kiła, mogiła, wszyscy chcą ich zabić/otruć/porwać/zrobić krzywdę. Indoktrynacja 24h 128%. Ja akurat trafiłem w miarę spokojną grupę ale nasranie do sedesu z górką, do szafy albo za zasłonę było całkiem normalne. Podobnie jak opisane po polsku ściany (rzekomo nikt nie rozumiał i nie komunikował po polsku, ale na kolega który głośno wyrażał swoje "zadowolenie" przy innej grupie przyszedł bardzo rzeczowy donos co i kiedy powiedział) antysemickimi hasełkami i obrazkami...
weź wrzuć, ciekawy jestem
W czym ?
I jeszcze od siebie:
Ciekawe czy opinie pracowników hoteli którzy przyjmują ortodoksów w miejscach ich kultu, są prawdziwe. Czytałem gdzieś że raz na rok zjeżdżają do takich miejsc gdzie żył kiedyś jakiś cadyk czy ktoś taki, i potem odprawiają modły. Podobno syf straszny zostawiają. Tak samo wycieczki z obozów, hotele narzekają ale muszą ich przyjąć.
Te k🤬y maja cos takiego, że za młodu do jakis obrzędów maja sie wyszaleć za resztę życia... To jest autentyk, że sranie do łóżek to jakaś chora norma, zero litości dla obsługi czy innych osób w hotelach... Piłują ryje, biegają nago po korytarzach naj🤬i lub naćpani. Ogólnie bydlo na największym światowym poziomie... Dlatego ich w wagonach bydlęcych wozili w 1944
podpis użytkownika
Ola gringoA co by się tam działo gdyby pieniążek pomiędzy to to wrzucić?
Pieniążek jak pieniążek, akt własności dopiero co wyremontowanej kamienicy.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Widziałem dłuższe nagranie. Mina kelnera, bezcenna.
kilkukrotne podejście kelnera już mówi samo za siebie