Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Penta Kill
konto usunięte • 2012-09-15, 15:52
Ahh, League of Legends i te emocje Polskich streamerów.

Chyba dlatego nie lubią Polaków w różnych grach
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 19:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 19:43 1
aj hołp ju dont daj nał
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 19:46
na koncu mu dał pente mogł dalej uciekac
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 20:03 1
Pener, usuniesz mi konto? Nie mam już sił, gimbaza opanuje internet niedługo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 20:14
Nie, Polaków na lolu nie lubią bo uważają ich za kretynów i za dzieci.
No i niestety w 99% mają rację, rzadko spotykam Polaka, którego po grze chętnie dodałbym do znajomych, zazwyczaj jak widzę polski nick to juz płaczę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 20:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Coliber 2012-09-15, 20:50 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 21:10
I co on jest zadowolony że zrobił tego pentakilla czy ryczy swą mordą z ubolewania nad sytuacją? Nie rozumiem języka graczy, a przedewszystkim w tych durnych grach RPG MMO.
Zgłoś
sinjids 2012-09-15, 22:28
lie napisał/a:

Nie, Polaków na lolu nie lubią ..

Polaków nigdzie nie lubią.
Zgłoś
Dj Devil 2012-09-15, 22:40
Dlatego ja uciekłem na Westa, East jest pełny polaków i rusków z którymi w ogóle nie da się grać...
Zgłoś
Hario 2012-09-15, 23:25
Dokładnie,na wescie nie ma tylu polaków i rusków.No ale czasem jednak sie trafi na bande rusków i wtedy już jest ciekawie... Jesli ktoś chciał by pyknąć na Wescie to pisać pw ;p
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 23:29 1
Dośc podobny filmik, tutaj jednak graczowi sie nie udało.
Zgłoś
hell.no 2012-09-16, 0:02
no_idea. napisał/a:

pfff kath noob w jednej grze u mnie miał 2 penta, od tamtego momentu nie gram blind picków.

Ktoś mi może tę gadkę przeszprechować na polski? Bo ja nie kapiszu cu on gadaju...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 0:04
ten cały lol to gówno . WoW(World Of Warcraft) to jest gra a nie jakieś nie wiadomo co , 5 skilli na postać ze 20 itemów , które za każdym razem trzeba mieć nowe , 0 opcji rozbudowania postaci tj w wowie ( możliwości wybrania 1 z 3 drzewek talentów) i jedyne co się robi to broni jakiegoś śmiesznego kamyka i bije innych nie mając za to praktycznie nic ...nie wiem skąd to coś się wzięło i czemu wszyscy mówią że to takie fajne . pewnie tylko dlatego że za darmo , gdyby global na wowie był darmowy to by było inaczej ( chyba że połowa nieogarów skończyła by gre po 2 dniach bo nie umiała by tego połapać i powiedziała by że wow to gówno)
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 0:37
Pitis, sam możesz to zrobić: sadol.pl/usun_konto.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem