Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marian Paździoch 2011-10-06, 16:33 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-06, 17:04 3
@up

Nigdy chyba nie dostałeś po gębie od kibola za frajer. Ja takich znam, demolują przystanki, maziają po znakach (kuźwa znaczą teren jak bezpańskie psy), wybijają szyby w oknach i jeżdżą robić zadymy w sąsiednich miejscowościach. Mnie panie Paździoch oczu pan nie zamydli, na własne oczy widziałem co kibole robią.
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-10-06, 17:09 3
Ty i tobie podobni zawsze jedziecie ogólnikami. Bo konkretów nie ma. To sa twoje wymysły
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-06, 17:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
d-wade 2011-10-06, 17:21 1
@Marian chciałeś by wymienić awantury na stadionach w ostatnim roku, no to masz, gówno mnie obchodzi czy to była prowokacja (walnełeś teorię spiskową, ja tylko podaję fakt że sie nawalali) czy ktoś został osądzony (z tego co wiem posłanka Kempa poświadczyła majątkowo Star🤬a i jest nadal na wolności, może sie myle, nie za bardzo mnie interesuje ten człowiek).
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-10-06, 17:24 1
Awanturą na Polskich stadionach nazywasz uderzenie piłkarza prze 1 osobę i oplucie jakiegos kolesia? Gratuluję No to chyba większy problem mamy w szkołach a już nie wspominam o wiejskich imprezach. A co do meczu w Kownie - Kowno to nie Polska chłopaku.

@NieWeszles Idź ty n jakiś mecz w Polsce i zobacz jak bardzo się mylisz.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-06, 17:50
@up ale z ciebie napinacz
Zgłoś
d-wade 2011-10-06, 18:04 3
@Marian Paździoch bo na stadionie już nie ma za bardzo jak, lepiej walnąć ustawkę w szczerym polu gdy nikt niewidzi. A powiedz mi dlaczego w takich krajach jak Anglia, Niemcy (chociaż ostatnio sie r🤬ali na stadionie w Monachium ), Francja, nie ma żadnej mowy o jakichkolwiek incydentach na stadionie? Dlaczego nikt nawet sie nieodważy wyjść na płytę stadionu? Właśnie dlatego że jest surowe prawo i kibicuję premierowi by standardy zachodnie zastasował także u nas, by niebyło nawet opcji piernąć na krzesełko pod zarzutem zniszczenia mienia.
Zgłoś
typhoon_2008 2011-10-06, 18:17
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-06, 18:29 17
Zgłoś
fdM 2011-10-06, 19:17
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-06, 19:39
d-wade napisał/a:

antysemitowskich

Ty za palikotem, ale jeszcze za młody na wybory?
Zgłoś
D.Hume 2011-10-06, 20:23 4
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-10-06, 21:18 3
A ty śmierdzisz kutachem. Prze obsrańcy tutaj są. Same cioty i gimbusy pryszczate co na sadystów się kreują
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-06, 21:29
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem