Obnażenie kolejnego kłamstwa Donia
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
@up
Nigdy chyba nie dostałeś po gębie od kibola za frajer. Ja takich znam, demolują przystanki, maziają po znakach (kuźwa znaczą teren jak bezpańskie psy), wybijają szyby w oknach i jeżdżą robić zadymy w sąsiednich miejscowościach. Mnie panie Paździoch oczu pan nie zamydli, na własne oczy widziałem co kibole robią.
Nigdy chyba nie dostałeś po gębie od kibola za frajer. Ja takich znam, demolują przystanki, maziają po znakach (kuźwa znaczą teren jak bezpańskie psy), wybijają szyby w oknach i jeżdżą robić zadymy w sąsiednich miejscowościach. Mnie panie Paździoch oczu pan nie zamydli, na własne oczy widziałem co kibole robią.
Ty i tobie podobni zawsze jedziecie ogólnikami. Bo konkretów nie ma. To sa twoje wymysły
Awanturą na Polskich stadionach nazywasz uderzenie piłkarza prze 1 osobę i oplucie jakiegos kolesia? Gratuluję
No to chyba większy problem mamy w szkołach a już nie wspominam o wiejskich imprezach. A co do meczu w Kownie - Kowno to nie Polska chłopaku.
@NieWeszles Idź ty n jakiś mecz w Polsce i zobacz jak bardzo się mylisz.
@NieWeszles Idź ty n jakiś mecz w Polsce i zobacz jak bardzo się mylisz.
d-wade napisał/a:
antysemitowskich
Ty za palikotem, ale jeszcze za młody na wybory?
A ty śmierdzisz kutachem. Prze obsrańcy tutaj są. Same cioty i gimbusy pryszczate co na sadystów się kreują
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie