📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Szary_Jeleń napisał/a:
To, że u ciebie w domu jebie nie oznacza, że inni ludzie nie dbają o czystość.
U każdego kto ma kota lub psa w domu jebie. Tylko człowiek to takie stworzenie, które po czasie przyzwyczaja się do zapachu kota, psa i papierosów. To że ty jełopie tego nie czujesz nie znaczy że u cb nie jebie. I dodatkowo koty to takie damozjady że wszędzę włażą, na parapet, stół. Ty masz pewnie wychowanego czyta ksiązki i ogląda Tv jak cie nie ma. Smacznego sniadania z sierścią kota w kanapce
Psy śmierdzą, nie dbają o siebie, stawiają wielkie kupska, mają mentalność niewolnika. Wystarczy że nie spodoba się im czyiś zapach by użarły. A psiarze to w większości kretyni nie umiejący sprzątać po swoich pupilach i nieogarniający obowiązku zakładania kagańca. Koty > Psy
Ja też się zakochałam w kotach bo są przecudnej urody i tylko tyle z nich pożytku, dwa razy nalała mi na łóżko i już mam dość. Materac za 2000zl,a kuweta u mnie nie śmierdzi bo czesto sprzątam i kupuje żwirek kukurydziany. Psy kochają człowieka kot tylko lubi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie