👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest dodatek do Amnesi (Amnesia: Justine) orginalna, Amnesia mroczny obłęd. Dodam ze dodatek jest w chuuuuuuj straszniejszy i trudniejszy od mrocznego obłedu.

ta sama ekipa zrobila wczesniej penumpre w 3 czesciach, rownie dobre a nawet nie wiem czy nie lepsze

Było to w biedronce za 9,90 kupiłem i właśnie gram. Na prawdę kilka razy podskoczyłem, sama oprawa dźwiękowa jest kosmiczna. Polecam dla sadystów.
to nie jest amnesia tdd ani justine tylko mody do tej gry robione przez zwyklych ludzi takie jak:
w niektorych modach wymagany jest do gry Amnesia TDD dodatek "Justine"
Cytat:
Dark room ; Olaf's demise ; an unexpected arrival ; abducation ; kilings in altstadt
w niektorych modach wymagany jest do gry Amnesia TDD dodatek "Justine"

Odnośnie srania w gacie to jest jedna zajebista misja w VTM: Bloodlines. 2 bądź 3 zaraz na początku. Nawiedzony hotel. Zajebiście klimatyczna misja

Gra dobra, dziewczynka z filmu zła, czy tam chłopczyk trudno odróżnić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie