Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Pamiętacie ten dowcip co murzyn marzył o tym, żeby być białym i mieć dużo dup, więc dżin zamienił go w kibel?
Jeden Japończyk spełnił takie marzenie murzyna. Tylko częściowo ale jednak.
Bo warto podążać za marzeniami.

Myślę, że jak na Japonię to zwykła zabawa

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krasnal_hałabała 2018-12-12, 19:00 1
@up, Ja kiedyś jak srałem to część gówna cofnęła mi się z odbytu do góry bo beknąłem a potem poszła do dołu i się wysrałem.
Zgłoś
a2711817 2018-12-12, 19:02
Kolega pyta czy może ktoś ma linka do całości?
Zgłoś
Wiewór 2018-12-12, 19:23
Powiedz koledze że niestety znalazłem tylko zdjęcia
Zgłoś
beeveer 2018-12-12, 20:35 1
@up
nie p🤬l, wrzucaj na harda
Zgłoś
skywalker75 2018-12-12, 23:26 3
janlew napisał/a:

Widać że nawet k🤬y to brzydzi

w sumie, to ciężko je nazwać k🤬ami, one tylko srają
Zgłoś
Gambi 2018-12-13, 4:28
Mam chyba przesyt kretynów ostatnio. Naprawdę myślicie, że randomowy obrazek ukazuje wam życie w jakimś kraju?
Zgłoś
Budrys2000 2018-12-13, 8:13 1
Niech rzuci kamieniem ten komu stado japonek nigdy nie nasralo na banie
Zgłoś
senpuu93 2018-12-13, 10:28 1
@Gambi

Nie, ja osobiście interesuję się Dalekim Wschodem i w szczególności Japonią od lat, ale stary, sam tak mówię. Naprawdę o jedną za dużo, wszystkie dalekowschodnie społeczności są trochę dziwne jak na gust Europejczyka, a Japończycy całkiem się na ich tle wyróżniają
Zgłoś
radet 2018-12-13, 14:06 1
kolega prosi o link do zapisu z tej kamerki
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-13, 15:24
krasnal_hałabała napisał/a:

@up, Ja kiedyś jak srałem to część gówna cofnęła mi się z odbytu do góry bo beknąłem a potem poszła do dołu i się wysrałem.

Zgłoś
konował 2018-12-13, 15:35 1
Każdy morderca w dzieciństwie doświadczył przemocy, pochodził z patologicznej rodzinny, wykazywał agresje do zwierząt i niezdrową fascynacje ogniem.
Duża część pedałów została wychowana przez samotną zaborczą matkę. W rodzinnie gdzie brak było męskiego wzorca.
To tak się zastanawiam. Co się k🤬a musiało odp🤬lić w dzieciństwie by mieć tak naj🤬e we łbie jak gość z filmu.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-13, 16:34 3
@up
Oglądał Anime.
Zgłoś
adriancium 2018-12-13, 20:41
Tata pyta o link do całości
Zgłoś
iam_not_a_robot 2018-12-15, 1:53
Zapach w tym studio musi byc boski
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-17, 20:12
ich robota ma swoje momentu, pomyślcie, że ktoś Wam grubo zapłaci za to że sie solidne zesracie pieknie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem