Pamiętacie ten dowcip co murzyn marzył o tym, żeby być białym i mieć dużo dup, więc dżin zamienił go w kibel?
Jeden Japończyk spełnił takie marzenie murzyna. Tylko częściowo ale jednak.
Bo warto podążać za marzeniami.
Myślę, że jak na Japonię to zwykła zabawa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, Ja kiedyś jak srałem to część gówna cofnęła mi się z odbytu do góry bo beknąłem a potem poszła do dołu i się wysrałem.
Kolega pyta czy może ktoś ma linka do całości?
Powiedz koledze że niestety znalazłem tylko zdjęcia
@up
nie p🤬l, wrzucaj na harda
janlew napisał/a:
Widać że nawet k🤬y to brzydzi
w sumie, to ciężko je nazwać k🤬ami, one tylko srają
Mam chyba przesyt kretynów ostatnio. Naprawdę myślicie, że randomowy obrazek ukazuje wam życie w jakimś kraju?
Niech rzuci kamieniem ten komu stado japonek nigdy nie nasralo na banie
@Gambi
Nie, ja osobiście interesuję się Dalekim Wschodem i w szczególności Japonią od lat, ale stary, sam tak mówię. Naprawdę o jedną za dużo, wszystkie dalekowschodnie społeczności są trochę dziwne jak na gust Europejczyka, a Japończycy całkiem się na ich tle wyróżniają
kolega prosi o link do zapisu z tej kamerki
konto usunięte
2018-12-13, 15:24
krasnal_hałabała napisał/a:
@up, Ja kiedyś jak srałem to część gówna cofnęła mi się z odbytu do góry bo beknąłem a potem poszła do dołu i się wysrałem.
Każdy morderca w dzieciństwie doświadczył przemocy, pochodził z patologicznej rodzinny, wykazywał agresje do zwierząt i niezdrową fascynacje ogniem.
Duża część pedałów została wychowana przez samotną zaborczą matkę. W rodzinnie gdzie brak było męskiego wzorca.
To tak się zastanawiam. Co się k🤬a musiało odp🤬lić w dzieciństwie by mieć tak naj🤬e we łbie jak gość z filmu.
konto usunięte
2018-12-13, 16:34
@up
Oglądał Anime.
Tata pyta o link do całości
Zapach w tym studio musi byc boski
konto usunięte
2018-12-17, 20:12
ich robota ma swoje momentu, pomyślcie, że ktoś Wam grubo zapłaci za to że sie solidne zesracie

pieknie