Wstrzykiwałem se marihunean i mało nie spadłem z fotela jak zrozumiałem po 15 minutach rozkminy, dalej nie oglądam sadola bo nie wytrzymam.
Konto usunięte
2014-04-04, 21:16
Wymyslilem podobny:
Wchodzi pies do pubu i zaczyna siać borutę. Kopie prądem wszystko co popadnie
- Dlaczego to robisz?!- krzyczy barman a pies na to:
- Bo jestem psem przewodnikiem
Tu dum tss
Konto usunięte
2014-04-04, 21:32
Ja p🤬lę jaki matematyczny żart zrozumiały tylko dla umysłów ścisłych. Szkoda tylko że na poziomie podstawówki.
Konto usunięte
2014-04-04, 22:00
W oryginale Pi odpowiada, że jest "irrational", czyli dosłownie "nieracjonalna", a w kontekście "niewymierna". Nie każdy dowcip można przetłumaczyć na nasz język ojczysty.
Konto usunięte
2014-04-04, 22:20
Jaro123456789 napisał/a:
Pozdrawiam humanistów
Pozdrawiaj idiotów albo dzieci w podstawówce bo nie trzeba być umysłem ścisły by zrozumieć ten kawał. Pi dla humanisty powinno być tym samym co np zaimki dla umysłu ścisłego, jeśli jesteś z którejkolwiek grupy i nie rozumiesz tego to jesteś debilem z brakami w elementarnej wiedzy. I ostatecznie dzielenie ludzi na te grupy jest c🤬jowe bo większość osób podchodzi do tego w stylu "nie lubię matmy więc jestem humanistą" lub "nie sdam z polszego, więc, muszę być ścisłowcem".
A kawał suchy i chyba widziałem już tu wersję z pierwiastkiem z 2
Ostatnio widzę, że na tym portalu zamiast dzielić się dobrym czarnyym humorem, to k🤬a sie leczy swoje kompleksy. Albo gimboateusze starają się oświecić katolików z tego, że wierzą w bajki, albo jakiś pajac na inżynierskich, który nawet nie wie jak cv napisać, znalazł zajawke i ciśnie po humanistach, bo tak mu w łeb wgrali na tej polibudzie, ze po politechnice będziesz miał kasy jak lodu, prace, chelebem i solą no po prostu witać was będą. Niedawno jeszcze był temat założony przez takiego inżyniera - srodowsika czy czegoś tam- co sie srogo zdziwił, ze jednak nie ma pracy i każdy ma go w dupie i jego mgr inż. Długo tu konta nie mam, ale już od dłuższego czasu tu zagladam i robi sie coraz "płyciej". Dawać warna, czy co tam dajecie za obrażanie.
A ja wolę humanistów choć może to dziwne bo kocham P. Janusza Mikke, ale z humanistą takim inteligentnym fajnie się rozmawia tylko trzeba uważać na zarozumiałych c🤬jów co chcą ci czytać w myślach (to ja)

Oj żartuję jestem tępym c🤬jem i rzuciłem szkołę żeby zap🤬lać na początku było fajnie, ale teraz doszedłem do wniosku, że jednak nie chcę być tępym c🤬jem do końca życia. No cóż... dobrze, że zaocznie można p🤬lnąć...
Pozdrawiam humanistów ? To jest ta zasadnicza różnica, ja zrozumiem zawsze twoje zajebiste suchary i nie bede zapi***alal w postkomunistycznej fabryce wciskajac guziczki od maszyny. Kazdy chlopak z polibudy albo brzydki albo rudy. Serdecznie was pier***e matematyczne, tepe nieroby
Konto usunięte
2014-04-05, 13:32
"krzyczy barman a Pi na to" - przed a powinien być przecinek. pozdrawiam ścisłowców
Konto usunięte
2014-04-05, 15:12
Ten cały Pi to sk🤬iel. Wszystkim życie uprzykrza.