👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak się wyłonił zza tych krzaków to myślałem, że to jakaś baba, takie cycki ma.

Tyle gadania- a to Euro, a to sytuacja w Polsce, 3min narzekania a wystarczyło by powiedzieć "Nie lubię piłki nożnej". Ot gwiazdki internetu. Tak nakręcą, żeby wyszło że ich prywatne zdanie nie jest zdaniem prywatnym a stwierdzeniem faktów. Najgorsze jest to że połowa ynteligentów oglądnie takiego i będzie powtarzała to samo, no bo przecież on jest znany, fajny(?) i lubiany(?). A tacy rację mają! O!

andrezz@91 nawet jeśli (co nie jest prawdą) to i tak moja matka wygląda lepiej niż każda twoja "kobieta" to raz.
dwa kobiety nie są inteligentniejsze/mądrzejsze od normalnych facetów. są albo głupsze albo są im równe. nigdy mądrzejsze/ inteligentniejsze. Tak działa ewolucja.
Właściwie w pewnych sytuacjach kobiety mogą być inteligentniejsze od facetów. Warunek jest jeden musi to być debil Innymi słowy od ciebie na pewno są mądrzejsze
dwa kobiety nie są inteligentniejsze/mądrzejsze od normalnych facetów. są albo głupsze albo są im równe. nigdy mądrzejsze/ inteligentniejsze. Tak działa ewolucja.
Właściwie w pewnych sytuacjach kobiety mogą być inteligentniejsze od facetów. Warunek jest jeden musi to być debil Innymi słowy od ciebie na pewno są mądrzejsze

no fakt 22 spoconych debili biega za jedną kuleczka
a najlepsze, że mój maż i większość moich znajomych myśli tak samo

a najlepsze, że mój maż i większość moich znajomych myśli tak samo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie