Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SzczypMojeSuty 2011-09-16, 17:38
Ech a szkoda... Jedyny filmik ze stajni 'tosiewytnie', który budził we mnie pozytywne uczucia. Ten był raczej średni, nie tylko ze względu na wujka Bielu. Swoją drogą to ciekawe, że każda produkcja z jego udziałem staje się średnia, albo jeszcze gorsza
Zgłoś
kruszq0210 2011-09-16, 18:02
Chyba robicie sobie jaja tak jak ostatnio...

Zobaczcie jakim głosikiem śpiewa wasz ulubieniec
Zgłoś
ritu4l 2011-09-16, 18:52 1
@up

nie nie, piszą serio

Ten pieprzony gejulek c🤬lu czy tam c🤬jek bielu widać ma ładne parcie na szkło, robi z siebie jeszcze większą ciotę niż jest za jakieś grosze z wp tak tak, pewnie zarobił za to 30 tysięcy, ple ple ple, tak tak, ja też bym to zrobił i to przebrany za transwestytę, tak tak dobrze mnie znacie.

Ciekawe kiedy obciągnie komuś lachę na wizji, tłumacząc się później, że mu przynajmniej płacą grubą kasę a my zrobilibyśmy to samo ale wolimy pocisnąć go dla paru piwek, ciągle i na wszystko ta sama gadka.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
karol23 2011-09-16, 21:24
Wygląda jakby nagrywali w toi-toju:)
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-16, 22:08
A mi te wszystkie piątki, kombajny i matury od zawsze się nie odtwarzały <3
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-16, 22:10
@syjusz - 100% racji... jak można dalej stękać na coś co jest tak oczywiste??

A swoją drogą to Bielu dał radę z BeGeesami To naprawdę nie było złe.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-16, 22:34 1
Tydzien temu napisalem ze tak bedzie znow te same mordy pisza bzdurne komenty po co patrzysz na caly odcinek po co w ogole odpalasz film skoro ci sie nie podoba?! Prawda jest taka ze i tak to lubicie tylko nie chcecie sie przyznac. Mozna przewidziec ze za tydzien znow bedzie to samo, znow te komenty ehhh szkoda na was slow.......
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-17, 0:25 2
k🤬a
wujek bielu jest juz nawet w Piatku, boje sie ze otwozre niedlugo lodowke i wyskoczy z niej bielu z wibratorem w dupie
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-17, 0:56
@memento_ap Dużo komentów nie jest wcale takich bzdurnych i ciekawie je się czyta. Oglądam te pożal się boże filmiki całe. Dzięki czemu mogę uchwycić pointę, ironię, porównanie itp. w nich zawierane.

Swoją drogą widzę że wujek czy tam ciotka chciał tym razem pokazać, że jest nie tylko wielkim r🤬aczem ale także twardzielem umiejętnie wplatając w swe wypowiedzi słowo ku*wa czy też inne.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-17, 0:56 1
torento napisał/a:

Ciekawe kiedy obciągnie komuś lachę na wizji, tłumacząc się później, że mu przynajmniej płacą grubą kasę a my zrobilibyśmy to samo ale wolimy pocisnąć go dla paru piwek, ciągle i na wszystko ta sama gadka.

Samo sedno, nawet w profilu napisał, że p🤬li napinaczy. C🤬jku bielu, tu sie nikt nie napina, ludzie po prostu piszą co myślą. Poważnie nie zdajesz sobie sprawy z tego, że jesteś p🤬dą?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-18, 16:00
wujekbielu napisał/a:

hehe juz chlopaszki sie dowartosciowaliscie? pocisneliscie? piwka otrzymane?

No to czekaj jeszcze chwile bo ja sie nie dowartościowałem.
I piw też nie mam
Zgłoś