Jak usłyszałam, że ktoś się podpalił pod kancelarią premiera, to miałam nadzieję że to Bielu albo Stanek

Jak sie ciesze ze wypil tej k🤬ie herbate jeszcze niech wpusci wp🤬l Wujkowi...
mrsatan napisał/a:
Piątek też zaczyna już schodzić na psy. Cały ten "ToSięWyPnie" poziomem dorównuje Trudnym sprawom.
Chyba nakręcili "Dlaczego ja?" na podstawie twojej biografii. Piątek to właśnie jedyny z serii, który utrzymuje wciąż zajebisty poziom.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Pewnie już ktoś o to pytał i ktoś odpowiedział, ale co to za utwór z czołówki ?

To powinno być zamiast MaturaToBzdura, i tego Wujka yyy... jak on tam? C🤬jka?

marcin3ck napisał/a:
Współczuje mu tylko kolegów z którymi pracuje. Ale dobrze, że tym pedałom robi na złość.
Tak k🤬a, powiedz mi jeszcze, że uwierzyłeś, że na tym polega jego praca w Wirtualnej Polsce ?
Gimnazjaliści dorwali się do filmiku i stawiają piwa za każde "k🤬a" w zdaniu. Tak naprawdę te filmiki są tak c🤬jowe i wyreżyserowane jak wasze pryszczate twarze.

CellGame napisał/a:
Tak k🤬a, powiedz mi jeszcze, że uwierzyłeś, że na tym polega jego praca w Wirtualnej Polsce ?
Gimnazjaliści dorwali się do filmiku i stawiają piwa za każde "k🤬a" w zdaniu. Tak naprawdę te filmiki są tak c🤬jowe i wyreżyserowane jak wasze pryszczate twarze.
Praca w biurze, wygląda nieco inaczej niż kopanie rowów i nie zobaczysz tego odbierając zasiłek w MOPS :]
@up jaki obronca zwierzat z ciebie
wszyscy walmy sie na twarz, bo naszym idolem nie jest jakis z🤬b!
Cytat:
Do wszystkich przyp🤬alających się do Dakanna, walcie się na twarz, bo on jako jedyny trzyma poziom z to się wytnie.
wszyscy walmy sie na twarz, bo naszym idolem nie jest jakis z🤬b!
W sumiwe to tego Dankana to lubię za te filmiki bo nieodp🤬la takiej c🤬jowizny jak c🤬l i ten drugi pedał i git k🤬a
K🤬a mać jak ja nie lubie tego j🤬ego okularnika masakra, chce warna czy c🤬j wie co to jest bo mam to w dubie ale strasznie pedalstwem mi zajeżdża jak to kto wstawia elo cioty
K🤬a mać jak ja nie lubie tego j🤬ego okularnika masakra, chce warna czy c🤬j wie co to jest bo mam to w dubie ale strasznie pedalstwem mi zajeżdża jak to kto wstawia elo cioty