👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
programista4k napisał/a:
prawo w PL jesdt takie porypane, ze jak ktoś ci stanie na miejscu parkingowym to nie wolno ci go usunac. Policja umywa rece.
Może być tak ze na aucie nie ma tablic rejestracyjnych. Wtedy jako porządny obywatel dzwonisz na policje poinformować ze stoi auto bez tablic rejestracyjnych. Musza go odholować.
Naprawdę trzeba być p🤬dą w wózku żeby nie potrafić cofnąć z czymś takim....
Takie punciaki chodzą w Niderlandach za kilka stówek €, oni będą z tego walić bekę, w naszym kraju skończyłoby się na sprawie w sądzie.

alucard321 napisał/a:
Pewnie Polak. Chciał ofiarować bogu.
Zrobiłeś mi dzień

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie