konkurs na picie wódki...
hoszo-jesteś jakas popierdułka a nie rasowy słowianin dziwię sie tym co katuja się browarem .browar ma tyle z alkoholem co martadela z kiełbasą
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
v................4
2016-10-22, 0:15
Ludzie to podludzie
S................2
2016-10-22, 0:30
@hoszo k🤬a, jak można nie lubieć wódki. Fakt, takie picie mało co ma wspólnego z czymś fajnym bo cały filmik czekałem aż zajebie bełta, ale wódka dobra jest... Chociaż... Poniewierać ma, nie smakować.
l................n
2016-10-22, 1:03
@hoszo, browary to są dobre na smaka. Jak się człowiek chce dobrze napić i nie rzygać potem jak kot albo nie mieć kaca przez 2 dni, to tylko czysta
v................0
2016-10-22, 1:13
Zabawa jak w gimnazjum ale troche staro wyglądają.
Cieniasy, u nas z gwinta nap🤬la się flaszkę
z wódką jeszcze nikt nie wygrał..... mi się udało pare razy zremisować
to są amerykanie, wóda bez popity i jeden za drugim. "popijasz? A mówiłeś że niby z Polski jesteś". No popijam. Tylko 15min potem oni leżeli w rzygach, a dla mnie impreza trwała.
dth
2016-10-22, 5:52
nie rozumiem tego typu zabaw, chleją na umór i po 5 min kończy się impreza. Nie chodzi o to żeby się zachlać tylko żeby się dobrze bawić. Jak możesz się dobrze bawić chlejąc kilka szotów pod rząd "na prędkość"? Ci ludzie totalnie nie ogarniają kultury alkoholowej.
Panienka będzie zaraz gotowa <3
Ciekawe czy takie ssanie jej się w sypialni załącza.
Już widywałem takie zawodniczki co równo z chłopami piły albo obalały wino na hejnał. Potem, jak przystało na dżentelmena, przytrzymywałem im włosy jak oddawały co wypiły i obracałem na brzuch jak leżały nieprzytomne.
podpis użytkownika
"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
w................a
2016-10-22, 14:43
Nałogi są dla niewolników. Po za tym do kąd zmierza ludzkość? Kiedy takie picie jest "fajne" na tyle, żeby się tym chwalić? Normalny człowiek by sie wstydził, że jest alkoholikiem a tutaj to jest niemal "epicka" umiejętność....
M................R
2016-10-22, 17:45
p🤬leni podludzie, piją wódkę
Jak gotuje, to biere