T................y
2019-10-06, 0:44
Jak się sprawa skończyła? Policja powinna zatrzymać tych psychopatów na dołku i spisać protokół z dewastacji drzwi, jakiej się dopuścili.
z................h
2019-10-06, 7:02
Muszę was zmartwić ale mają rację. Mikrofal nie są zdrowe. Lata temu czytałem w jakiejś gazecie oodkryciu mikrofal, badaniach itp. Mikrolale miały być cudownym "dopalaczem" dla upraw, zwiększać plony itp. Niestety jedynym wynikiem mikrofalowe wspomagania była bardzo szybka śmierć roślin.
Gdyby policja użyła tego to by się posrali w gacie

Jak włączyłem nagranie w domu to mój królik sp🤬olił pod kanapę i nie mogę go wyciągnąć
policja ma lrad -to ma nawet taką opcję jak "brązowa nuta"-puszczają dźwięk o tonie który powoduje perystatykę jelit-i masz ochotę na sranie.
z................s
2019-10-06, 8:58
Byłem w Korei PŁD. 5G jest tam powszechne. Kraj działa zajebiście. Nikt nie umiera. Nie ma otyłości. Wszyscy jeżdżą brykami z silnikami po 5 litrów. Polityka jest normalna pronacjonalistyczna mimo otoczenia przez Japonię i Chiny(Ich odpowiedniki Niemiec i Rosji). Wspierają swoją gospodarkę a lokalne produkty i usługi skutecznie konkurują z Coca Colą Pepsi(Chilsung jest zajebisty!) czy Starbucksem. KIA i Hyundai produkują auta jak K9 czy Genesis które mają w c🤬j mocy i są w c🤬j wyposażone. Nie ma rozdawnictwa i wyk🤬ionego opodatkowania. KIA Stinger u nich kosztuje na nasze 160k PLN w najdroższej najwyższej wersji kiedy u nas 254k. Dlaczego? Bo AKCYZA I VAT. A u nas? "Boże coś polskę" i k🤬a zadżumienie mózgowe i dojebmy temu złodziejowi przedsiębiorcy... A tam? Wszystko działa, katolików o dziwo jest najwięcej, przedsiębiorczość kwitnie. Pedałów też nie ma i są zwalczani... a Polska? Gnój ubóstwo i wodorosty... Naród debili i cielaków nie to co Koreańczycy którzy skutecznie działają i z początkiem lat 90 byli na tym samym poziomie gospodarczym co my.
A dlaczego plagi otyłości nie ma mimo że wp🤬lają olbrzymie ilości jedzenia? BO NIE ŻRĄ PIECZYWA... Ale ziemniaków to mi jednak tam brakowało...
no tak tu ludzie umierają z góry do dołu ,nie no ciemnogród
podpis użytkownika
każda fala radiowa działa szkodliwie na ludzki organizm. Natomiast jak bardzo szkodzi 5g to będzie wiadomo za lat dziesiąt. Co do filmiku, to skoro maszt postawiono nielegalnie i jest to samowola budowlana i jest na to wyrok sadu, to nadzór budowlany ma obowiązek dokonać rozbiórki jeśli na wezwanie nie zrobi tego właściciel.
Policja się trochę zagubiła na tym dachu, a pan reporter nie zna przepisów. Ma obowiązek okazać dowód tożsamości, a policjant ma prawo go wziąć do ręki. Natomiast nie ma prawa odchodzić z nim w taki sposób, żeby osoba okazująca straciła dokument z oczu. (żeby uniknąć idiotów, to od razu piszę, że nie wiem jak to działa przy osobach niewidomych).
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Karboksylator napisał/a:
każda fala radiowa działa szkodliwie na ludzki organizm. Natomiast jak bardzo szkodzi 5g to będzie wiadomo za lat dziesiąt. ).
W końcu ktoś mądrze napisał. Nie wiadomo jaki wpływ ma to na człowieka, bo nikt tego na ludziach nie testował.
Niedługo na każdym wyższym budynku w mieście będzie stał bts z naj🤬ymi sektorami w każdym kierunku żeby osiągnąć standardy 5g....
a moze onie robili zdjecia i poprostu skleili w calosc jako filmik.i ten tekst typa.ludzie w tym roku umieraja od lat.
Są tylko pojedyncze dowody na to jak duży wpływ na zdrowie mają fale radiowe.Czytalem historię montera masztów radiowych, w wieku 32l miał wyniki jak 80 latek.Koleś nazywa się Zbigniew Gelzok.
Czytałem też raport NIK z 2015r "Niejasne przepisy sprawiły, że część stacji bazowych telefonii komórkowej funkcjonowała bez analizy ich oddziaływania na sąsiednie nieruchomości. W ocenie NIK obowiązujące regulacje prawne nie gwarantują także należytego badania wpływu na zdrowie i jakość życia mieszkańców działających już anten, nawet w przypadkach wielokrotnego zwiększania mocy nadawanego sygnału."
" Przeprowadzono bardzo mało badań na temat częstotliwości i modulacji 5G. Są one jednak bardzo zbliżone do tych już użytkowanych, a Międzynarodowa Komisja ds. Ochrony przed Promieniowaniem Niejonizującym sprawdziła wszystkie dostępne informacje medyczne i naukowe w celu aktualizacji zaleceń w sprawie ochrony przed narażeniem na promieniowanie niejonizujące. Naszym zdaniem, jeżeli utrzymamy ekspozycję poniżej zalecanej granicy, nie wiąże się z nim żaden niekorzystny wpływ na ludzkie zdrowie – przekonuje w rozmowie z agencją Newseria Innowacje Zenon Sienkiewicz z Międzynarodowej Komisji ds. Ochrony przed Promieniowaniem Niejonizującym (ICNIRP). "
W USA z kolei IAFF, czyli Międzynarodowy Związek Strażacki tak długo nie zgadza się na wykorzystywanie budynków straży pożarnej jako stacji bazowych telefonii komórkowej, aż badania o najwyższym naukowym poziomie i powtarzalności udowodnią, że ekspozycja słabych pól mikrofalowych i radiowych nie będzie stanowiła dla członków związku ryzyka zdrowotnego.
Nie wiadomo jak to działa, ale stawiają anteny bo kasa musi się zgadzać.
Tak, gdzie jest najciemniej? Otóż pod od latarnią - a w tym wypadku nadajnikiem. Samowola budowlana, a spółdzielnia pozwoliła...?!
Mój Ojciec pracował w jednej z większych firm telekomunikacyjnych i postawili maszt na jakiejś wsi, wszystko gotowe ale jeszcze nie odebrane więc nic nie działa ale już ludzie zaczęli donosić, że psy zdychają, kury jajek nie niosą i każdego głowa boli
Aleo
2019-10-06, 16:05
obudzicie się k🤬a jak będziecie po onkologii z własnymi dziećmi biegać. depopulacja trwa w najlepsze. chemi trails, szczepionki, 5G... Śmiertelność Polaków nie była tak wysoka od czasów drugiej wojny światowej. A wy tylko gonicie za pieniądzem, ślepi na wszystko inne. Tylko wziąć kredyt i raz w roku z Itasią na wakacje pojechać i szczęśliwi k🤬a.
Wy naprawdę Sadole dacie sobie maszt 5g na dachu zamontować?