Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2019-10-06, 0:44
Jak się sprawa skończyła? Policja powinna zatrzymać tych psychopatów na dołku i spisać protokół z dewastacji drzwi, jakiej się dopuścili.
konto usunięte
2019-10-06, 7:02
Muszę was zmartwić ale mają rację. Mikrofal nie są zdrowe. Lata temu czytałem w jakiejś gazecie oodkryciu mikrofal, badaniach itp. Mikrolale miały być cudownym "dopalaczem" dla upraw, zwiększać plony itp. Niestety jedynym wynikiem mikrofalowe wspomagania była bardzo szybka śmierć roślin.
konto usunięte
2019-10-06, 8:03
policja ma lrad -to ma nawet taką opcję jak "brązowa nuta"-puszczają dźwięk o tonie który powoduje perystatykę jelit-i masz ochotę na sranie.
konto usunięte
2019-10-06, 8:58
no tak tu ludzie umierają z góry do dołu ,nie no ciemnogród
każda fala radiowa działa szkodliwie na ludzki organizm. Natomiast jak bardzo szkodzi 5g to będzie wiadomo za lat dziesiąt. Co do filmiku, to skoro maszt postawiono nielegalnie i jest to samowola budowlana i jest na to wyrok sadu, to nadzór budowlany ma obowiązek dokonać rozbiórki jeśli na wezwanie nie zrobi tego właściciel.
Policja się trochę zagubiła na tym dachu, a pan reporter nie zna przepisów. Ma obowiązek okazać dowód tożsamości, a policjant ma prawo go wziąć do ręki. Natomiast nie ma prawa odchodzić z nim w taki sposób, żeby osoba okazująca straciła dokument z oczu. (żeby uniknąć idiotów, to od razu piszę, że nie wiem jak to działa przy osobach niewidomych).
a moze onie robili zdjecia i poprostu skleili w calosc jako filmik.i ten tekst typa.ludzie w tym roku umieraja od lat.
Są tylko pojedyncze dowody na to jak duży wpływ na zdrowie mają fale radiowe.Czytalem historię montera masztów radiowych, w wieku 32l miał wyniki jak 80 latek.Koleś nazywa się Zbigniew Gelzok.
Czytałem też raport NIK z 2015r "Niejasne przepisy sprawiły, że część stacji bazowych telefonii komórkowej funkcjonowała bez analizy ich oddziaływania na sąsiednie nieruchomości. W ocenie NIK obowiązujące regulacje prawne nie gwarantują także należytego badania wpływu na zdrowie i jakość życia mieszkańców działających już anten, nawet w przypadkach wielokrotnego zwiększania mocy nadawanego sygnału."
" Przeprowadzono bardzo mało badań na temat częstotliwości i modulacji 5G. Są one jednak bardzo zbliżone do tych już użytkowanych, a Międzynarodowa Komisja ds. Ochrony przed Promieniowaniem Niejonizującym sprawdziła wszystkie dostępne informacje medyczne i naukowe w celu aktualizacji zaleceń w sprawie ochrony przed narażeniem na promieniowanie niejonizujące. Naszym zdaniem, jeżeli utrzymamy ekspozycję poniżej zalecanej granicy, nie wiąże się z nim żaden niekorzystny wpływ na ludzkie zdrowie – przekonuje w rozmowie z agencją Newseria Innowacje Zenon Sienkiewicz z Międzynarodowej Komisji ds. Ochrony przed Promieniowaniem Niejonizującym (ICNIRP). "
W USA z kolei IAFF, czyli Międzynarodowy Związek Strażacki tak długo nie zgadza się na wykorzystywanie budynków straży pożarnej jako stacji bazowych telefonii komórkowej, aż badania o najwyższym naukowym poziomie i powtarzalności udowodnią, że ekspozycja słabych pól mikrofalowych i radiowych nie będzie stanowiła dla członków związku ryzyka zdrowotnego.
Nie wiadomo jak to działa, ale stawiają anteny bo kasa musi się zgadzać.
Tak, gdzie jest najciemniej? Otóż pod od latarnią - a w tym wypadku nadajnikiem. Samowola budowlana, a spółdzielnia pozwoliła...?!
Mój Ojciec pracował w jednej z większych firm telekomunikacyjnych i postawili maszt na jakiejś wsi, wszystko gotowe ale jeszcze nie odebrane więc nic nie działa ale już ludzie zaczęli donosić, że psy zdychają, kury jajek nie niosą i każdego głowa boli
Aleo
2019-10-06, 16:05
Wy naprawdę Sadole dacie sobie maszt 5g na dachu zamontować?