Siedzimy sobie z wujkiem, który jest hydraulikiem nota bene, i pijemy wódeczkę. Jak zwykle przy takich okazjach rozmawiamy o tym co się w kraju dzieje. Temat zeszedł na zakaz opalania węglem w Krakowie. [W]- wujek, [J] -ja.
[W] - Oby tego u nas nie wprowadzili, nie dałbym rady zmienić sobie pieca.
[J] - Jak to? toż to twój zawód jest.
[W] - Nie o to chodzi. Ja po prostu lubię patrzeć jak płonie kawałek Śląska.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmm.. to ja jakiś dziwny jestem i większość moich znajomych..
posiadam coś takiego jak centralne na piec węglowy/miałowy czy co kto tam woli ;] i nikt się jeszcze nie zaczadził.... a kominiarz wie, że mój dom się obchodzi z daleka ;]
@up. Ja mam to samo. Piec węglowy przeszkadza najwyraźniej tylko tym, którzy są zbyt leniwi aby ten węgiel zrzucić do piwnicy raz do roku.
konto usunięte
2014-01-11, 20:08
bongman wiadomo ma problemy z psychiką, autor tego kawału widze również,choć jestem ze Śląska żart mnie trochę rozbawił, ale w moim obowiązku jest cie zaszczuć, a właściwie twojego wujka, który ma jakiś niezdrowy uraz do tego pięknego województwa, trzeba tu przyjechać by móc cokolwiek powiedzieć, to taka nasza mała prawie rosja, pełna absurdów, choć bez kacapów.
konto usunięte
2014-01-11, 20:48
Dobry agent tam wyżej napisał, że jakby nie kupował nikt węgla to by go na Śląsku na obiad gotowali.. Ciekawe skąd miałbyś tumanie prąd, gdyby nie ten wungiel.
Dopóki Bongman tylko wrzuca suchary to jest spoko. Ale jeśli zaczyna się udzielać w komentarzach to doskonale widać że ma zrytą banie.
panchamityle napisał/a:
Ciekawe skąd miałbyś tumanie prąd, gdyby nie ten wungiel.
@panchamitle, z gniazdka.
BongMan prawdopodobieństwo, że się zatrujesz czadem jest mniejsze niż wygranie w totka. Serio. W totka co tydzień kilka osób wygrywa, a przypadków śmiertelnego zatrucia czadem jest kilka-kilkanaście na rok w skali całego kraju.
konto usunięte
2014-01-11, 21:04
konto usunięte
2014-01-11, 21:16
tępe wafle, Śląsk to kraina geograficzna, nie mylcie Śląska z województwem śląskim, bo to nie to samo