konto usunięte
2014-07-11, 10:13
melemele89 napisał/a:
czy te piwa mają jakiekolwiek znaczenie, że tak się sracie? Byle do września będzie was mniej.
Już prędzej ty od września odpadniesz, niż hal. To jest prawdziwy legendarny sadol. Jego wrzuty publikowali w tefałenie.
konto usunięte
2014-07-11, 10:22
CO TO ZA MUZA???
Bathtime in Clerkenwell (2002)
konto usunięte
2014-07-11, 11:36
@bartekketrab
No, świetna próba. Na wiocha.pl na pewno by się nabrali. Tam nawet najprostrze "mam komputer za 20000$ rzal was zrzera cebulaki" przechodzi. Tak więc pana trolla-kawalarza zapraszam tam i niech pan nie zapomni swoich zawodowych docinek.
"tylko się nie porób" ha, ha! Przednie! Na wiocha.pl będą zachwyceni. Oni uwielbiają karmić trolli.
Jak mówi moj dziadek. Kumpel to największa szmata.
ta muza mi bardziej poryła banie niż cały hard
konto usunięte
2014-07-11, 15:06
Spiddy napisał/a:
Już prędzej ty od września odpadniesz, niż hal. To jest prawdziwy legendarny sadol. Jego wrzuty publikowali w tefałenie.
Jak w tefalenie Hal`a publikowali? bo nie ogarniam? jakiś program był o Sadistiku?
Kto siedzi o 9-tej rano w oknie z kamerą? Wgl. skąd w oknie kraty?
Spiddy O co ci chodzi no lifie ? mam 30 lat i nie wiem co to znaczy troll .Pewnie jakieś mega super magiczne gówniarskie powiedzenie . Albo z tą wiochą ? o co ci chodzi ?Gaś światło bo mama przyjdzie i ci wleje ... rozgrzanej smoły do dupy - zgodnie dłgoletnią praktyką w twojej rodzinie ,bo nikt ze zdrowej takiego tekstu bredzącego jak ty przed chwilą by nie napisał .
Nie pozdrawiam i jesteś w dupie