👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Dżepetto
Zglosc jeszcze swoją matkę ze nie odprowadza podatku od dawania dupy
Zglosc jeszcze swoją matkę ze nie odprowadza podatku od dawania dupy
Oczywiscie nie wiadomo kto zawinil bo film obciety i wyciszony (calkowicie przypadkiem na pewno) co do rozwiazywania problemow jak troglodyci, to nie problem szacunku do polakow czy bycia szeryfem w kraju w ktorym jest sie gosciem, tylko wynik tego ze oni nie maja zachodnch standardow, sa mentalnie blizej rosji i "brania sprawy we wlasne rece", podobnie wygladal by polak z PRL przeniesiony do cywilizowanego kraju gdzie wzywa sie policje do a nie gania z widlami
a co do "naszej" strony, zawodowy kierowca z dozywotnim zapasem gazu pod reka tez moze nie byc swiety, albo caly swiat zle jezdzi i go atakuje albo on jest problemem
a co do "naszej" strony, zawodowy kierowca z dozywotnim zapasem gazu pod reka tez moze nie byc swiety, albo caly swiat zle jezdzi i go atakuje albo on jest problemem
Co to za dezodorant skoro dostał w pysk i pojechał weźcie ludzie czytajcie ile co ma kapsaicyny a nie jako samoobrony używacie pieprzu w sprayu do steków
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie