👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
randomjuser napisał/a:
"co to za kawałek jako podkład"?
czy wy na prawde nie macie funkcji rozpoznawania muzyki w telefonie? wystarczy przytknąć do głosnika. kto nie ma ten murzyn!
A po co w telefonie? Mozna przeciez sciagnąc "Tunatic" i w 5 sek. wam rozpozna muzyka ktora leci z glosnikow, i to za DARMO

Latają i latają... Czyżby sadyści na święta miękli i nie oczekiwali już spektakularnych wybuchów i śmierci? Cóż za zawód...

Jeden z najlepszych filmików w tej kategorii
A co do zassania człowieka przez silnik to gdzieś widziałem taki z amerykańskiego lotniskowca, fajne efekty, ale lipa troche bo nic się gościowi nie stało ;/

A w wolnych chwilach te myśliwce zabijają dziesiątki/setki/tysiące ludzi

To jest przykład czegoś niesadystycznego, ale tak zajebistego, że musiało się tutaj znaleźć. 1 z nielicznych filmów na sadolu który był oglądany przeze mnie na full screenie

ej jeśli chodzi o ten podkład to jest na 1 stronie komentarzy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie