📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

A może właśnie to zakład, ciekawe o ile kasy musiałby być żeby taki przeciętny sadol się skusił. Pewnie wystarczyły by cycki Flodzi, a mniej wybrednym to i baronessa
Po ilości piw i komentarzy można wywnioskować, że marzycie być na jej miejscu.
Sadistic. Quo Vadis?
Sadistic. Quo Vadis?
Czy to nie jest przypadkiem Anna de Ville? Jeśli tak, to jest jedna z mniej obrzydliwych rzeczy, które potrafi wyrabiać mordą i resztą jam.
Shaolin_Majster napisał/a:
Nie, to znaczyłoby że masz te 4.7MB danych w 42 tysiącach kopii.Jeden plemnik zawiera 37,5Mb informacji w DNA. To znaczy, że typowy wytrysk zawiera 1,587Tb danych.
A te dane są bzdurne: genom ludzki zawiera 3.1 miliarda par nukleotydów. Każda para niesie dwa bity informacji; podwojenia ze względu na DNA a RNA, czy komórki diploidalne a haploidalne są tylko kopiami więc nie zwiększają ilości danych. Mamy więc 6.2Gb = 775MB.
majeńka napisał/a:
Nie, to znaczyłoby że masz te 4.7MB danych w 42 tysiącach kopii.
A te dane są bzdurne: genom ludzki zawiera 3.1 miliarda par nukleotydów. Każda para niesie dwa bity informacji; podwojenia ze względu na DNA a RNA, czy komórki diploidalne a haploidalne są tylko kopiami więc nie zwiększają ilości danych. Mamy więc 6.2Gb = 775MB.
Poslużyłem się danymi z dupy. 🤷🏻♂️
A obliczenia wykonał mój asystent chomik.😉
Ale ciiiii... 🤫
Shaolin_Majster napisał/a:
Tak jak @ napisał. 👍🏻 Ona już nie takie rzeczy w ryju miała... 😉
A jako że sadol uczy i bawi to taka ciekawostka:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie