Janko napisał/a:
To nie Niemcy tam naj🤬i tyko kulturalni tirowcy
Pewnie, że nie Niemcy. Oni tylko wykonywali rozkazy! Ruskie to zaraza, ale wybielanie się przez faszystowskie świnie mnie po ludzku rozp🤬ala na strzępy.
Najgorsze, że ktoś po tych brudasach musi sprzątać, mam nadzieję, że w domach robią taki sam syf

Znawcą nie jestem i nie przyglądałem się, ale tam nie ma chyba żadnego prawidłowego stolczyka.
Obstawiam jednak prywatnych kierowców osobówek. Albo jakiś autobus naj🤬ych kiboli. Kierowca tirów nie odjebuja takiej maniany bo dla nich parkingi to codzienność i miejsce pracy i odpoczynku nie chcą tam syfu
podpis użytkownika
czarna fortuna
I dobrze zasrańcom. Za 450 dniówki to se mogą kupić kibel do kabiny. A i tak biedaków udają jebańce. Wogóle mi ich nie żal.

podpis użytkownika
J🤬 miłosć
skywalker75 napisał/a:
Obstawiam jednak prywatnych kierowców osobówek. Albo jakiś autobus naj🤬ych kiboli. Kierowca tirów nie odjebuja takiej maniany bo dla nich parkingi to codzienność i miejsce pracy i odpoczynku nie chcą tam syfu
serio? robie na celynm wygląda tak samo a same tiry 0 osobówek różnica jedna że araby dupy myją mineralką a jak prysznic zrobili pła tny to nasi się kąpią w umywalce ainni normalnie
SupremeLeader napisał/a:
To kierowcy zawodowi zgotowali taki los kierowcom zawodowym.
a to dla kierowców zawodowych są osobne toalety?

Ludzie to bydło, niezależnie od zawodu.
Wożę paliwo dla shell w UK i co czwarta toaleta na stacjach tak wygląda. Jak jest czysto, to po prostu znaczy, że częściej są sprzątane.
W Polsce są np szklane lustra w toaletach, a tu mamy polerowaną stal, bo szkło nie wytrzymałoby tygodnia
Jedno gówno w 4 kolorach, ciekawe co jadł na obiad
podpis użytkownika
A c🤬j w dupę wszystkim!
SupremeLeader napisał/a:
To kierowcy zawodowi zgotowali taki los kierowcom zawodowym.
Pracuje jako kierowca zawodowy od 2010 roku, wiesz kto robi syf na parkingach, demontuje elementy wyposażenia kibli i robi ogólnie pojęty rozp🤬ol? Rumuny. Na parkingu we Francji czy Belgii i Holandii lepiej stawać obok Turasa, rumun do niego nie podejdzie bo Turcy się z nimi nie p🤬lą, sam Rumuna goniłem z metalem do podniesienia kabiny po parkingu we Francji bo demontował baterie prysznicową przy otwartych drzwiach...
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA