Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Aga2010 2022-06-18, 11:35
To był diler narkotykowy Markus de Silva To była akcja policji
Zgłoś
Genius510 2022-06-18, 15:14
Gdzie c🤬j spadł bo nie widać???
Zgłoś
A................o 2022-06-18, 15:48 1
Wypasione aparaty w telefonach po 20MPix, optyczne zoomy, świetne matryce a i tak nagrania w pionie. To się chyba nigdy nie skończy.
Zgłoś
LuzaQ 2022-06-18, 16:22
typo skaczący z okienka zapomniał że to tylko cwieczenia hehe
Zgłoś
7wporzondku 2022-06-18, 17:35 4
AlbertoNihilo napisał/a:

Wypasione aparaty w telefonach po 20MPix, optyczne zoomy, świetne matryce a i tak nagrania w pionie. To się chyba nigdy nie skończy.

Nagrywanie skoczków w pionie jest rozgrzeszane z automatu
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2022-06-18, 17:46 1
Oglądanie bez dźwięku pozbawia materiał połowy uroku

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Cyanidus 2022-06-19, 0:26 1
nie strafił do basenu
Zgłoś
achimos1985 2022-06-19, 11:58
Ratownicy za chwilę zaczęli sami siebie ratować
Zgłoś
xKarol987 2022-06-19, 19:55
Chciał zobaczyć piękną zatokę z lotu ptaka : )
Zgłoś
yeeppa 2022-06-20, 8:56
RZEŹNIKONATOR napisał/a:

Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyzni się nie p🤬lą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić p🤬lone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest sp🤬olony i znierownoważony.

Już? Wytrzeć Ci nosek? Słabi muszą zginąć.
Zgłoś
AdamBrown 2022-06-20, 20:26
RZEŹNIKONATOR napisał/a:

Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyzni się nie p🤬lą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić p🤬lone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest sp🤬olony i znierownoważony.

Gratuluję też to odkryłem..... ale za późno

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
eremi1 2022-06-22, 0:47 1
RZEŹNIKONATOR • 2022-06-18, 09:02
Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyźni się nie p🤬lą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić p🤬lone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest sp🤬olony i nierównoważony.

Chłopaku masz 100 % racji Czasy zrobiły się mega poj🤬e. Kobiety obwiniają facetów praktycznie za wszystko, ja zarabiam 15k miesiąc aleeeeeeee 3600 kredyt za dom 2500 raty za auto wyżywienie pełno innych kredytów. I jaki jest tego finał ? realnie nie mam już na nic kasy i ledwo daje rady, Kobieta zarabia 2900 i ma tylko pretensje że robię nadgodziny. Oczywiście marudzi że jej wypłata starcza jej ledwo na własne wydatki. To wszystko stało się chore.
Zgłoś
PękniętySłoik 2022-07-21, 5:47
eremi1 napisał/a:

RZEŹNIKONATOR • 2022-06-18, 09:02
Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyźni się nie p🤬lą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić p🤬lone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest sp🤬olony i nierównoważony.
Chłopaku masz 100 % racji Czasy zrobiły się mega poj🤬e. Kobiety obwiniają facetów praktycznie za wszystko, ja zarabiam 15k miesiąc aleeeeeeee 3600 kredyt za dom 2500 raty za auto wyżywienie pełno innych kredytów. I jaki jest tego finał ? realnie nie mam już na nic kasy i ledwo daje rady, Kobieta zarabia 2900 i ma tylko pretensje że robię nadgodziny. Oczywiście marudzi że jej wypłata starcza jej ledwo na własne wydatki. To wszystko stało się chore.

Ani k🤬a troche mi ciebie nie żal. Następny 30 letni nygus co ładuje się kredyty bo musi mieć wszystko tu i teraz. Twój ojciec całe życie na wszystko zap🤬lał. A ty poszedłeś do banku na wyjebce i teraz masz żale ? Giń.
PS: weż jeszcze kredyt na wybielenie odbytu, baranie.
Zgłoś
WojtekTaczka 2022-08-27, 2:24
yeeppa napisał/a:

Już? Wytrzeć Ci nosek? Słabi muszą zginąć.

czyli ty również

podpis użytkownika

Kamyk
Zgłoś