👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy taki gaz poskutkowalby na to scierwo co kilka filmow nizej trzymalo za lape innego psa. Czy po calej tubce tego gazu rozluznilby szczeki?
Właściciel też powinien po ryju dostać za te psy. Dziś rowerzysta a jutro dzieciak sąsiada co wracał ze szkoły.
Chociaż małe kacapy to pewnie i z gazem i z nożem chodzą XD
Chociaż małe kacapy to pewnie i z gazem i z nożem chodzą XD
Halman napisał/a:
mieszane uczucia, z jednej strony wściekłe kundle biegające samopas z drugiej sami wiecie...
Admin? Że "sami wiecie"?
matikati napisał/a:
Ten ziomek ma kanał na youtubie i ma na nim z 10 takich akcji. Widać ewidentnie, że to jego pasja
podasz link? dzięki

matikati napisał/a:
2021-08-25, 17:20
Poprosiłbym o link'a do kanału

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie