myślałem ze cos takiego juz mnie nie smieszy, ze to raczej dla gimbusow i pdst ale k🤬a... to jest śmieszne;d

sowiak92 napisał/a:
W Polsce by mu ryj spuchl
![]()
Bo w polsce poczucie humoru jest sztywne jak poranny powstaniec w gaciach i sprowadza się do j🤬ia z ż🤬dów, cyganów i murzynów oraz prania wszystkich po mordzie przez chojraków. Zero dystansu do siebie i innych ludzi.
@up
A jakby na zachodzie była moda na sranie sobie na twarz, to też z radością byś to robił, czy może dalej jak to nakazuje polska tradycja j🤬 ż🤬dów, cyganów i innych złodziei?
Na tym polega różnorodność kulturowa, że w każdym kraju jest INACZEJ, a nie wszędzie tak samo c🤬jowo, trochę tego, trochę tego... pedały, murzyni, transwestyci, żabie udka, tequila, eskimosi...
A jakby na zachodzie była moda na sranie sobie na twarz, to też z radością byś to robił, czy może dalej jak to nakazuje polska tradycja j🤬 ż🤬dów, cyganów i innych złodziei?
Na tym polega różnorodność kulturowa, że w każdym kraju jest INACZEJ, a nie wszędzie tak samo c🤬jowo, trochę tego, trochę tego... pedały, murzyni, transwestyci, żabie udka, tequila, eskimosi...

pitu napisał/a:
@up
Nie chodzi o małpowanie czyjegoś humoru i podążanie za nim jak leming razem ze sraniem sobie na twarz (debilny przykład) tylko o dystans do siebie, którego Tobie najwyraźniej brakuje bo robisz wrażenie bardzo urażonego moim wpisem.
Tak więc badź sobie dalej dumny z naszej różnorodności kulturowej pod względem poczucia humoru, nabijaj się z lewactwa i bij wszystkich w koło bo to jest inne.
@up no1cat nie kopiuj frajerzęę..tłukó jeden
podpis użytkownika
ŁO K🤬A! JA TO NAPRAWIE W MORDE J🤬E!
A ja sie zastanawiam po c🤬j oni na tych wózkach jeżdzą skoro potrafią chodzić?
Plecionkarz napisał/a:
morał: nie żartuj z inwalidów
Z inwalidów k🤬a? Te leniwe c🤬ja na wózkach elektrycznych jeżdżą bo im się dupska ruszyć nie chce a nie żadni inwalidzi

podpis użytkownika
Śpij spokojnie, ORMO czuwa