
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany


"pałkiem zpałkuj. czy jak sie mówi wypałkuj, jak sie... nie mam pojecia jak to sie mówi, chyba pałek.... zrób żeby było PŁASKIE..." Mistrz
Parówkowa, pietruszka i pare kozaków. Bez przyprawiania.. Kiedys zrobie na spróbowanie

borisklinga napisał/a:
Fajnie sie go słucha, piwo
Słucha się fajnie ale nie polecam robić niczego według jego instrukcji. Gość nie ma albo smaku albo sumienia wrzucając takie przepisy. A jego kurczak to już w ogóle smakuje gorzej niż świeca woskowa.
@Roxoli: To dobrze że nie lubię kapusty i nawet mnie nie korci do sprawdzenia tego przepisu.



Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie