Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rah.im 2012-01-09, 22:00 14
@Nuclear
Czemu sie czepiasz Hanysow? Tylko na slasku maja swoja gware? Ja jakos nie mam nic przeciwko np. góralom. Tez maja swoja gware ktore za ni h🤬j nie rozumiem, ale cenie ich za to. Przynajmniej sie czyms wyrozniaja i to jest fajne.
Warto popatrzec tez na to ze takie osoby czy to ze slaska czy z innych regionow ktore maja swoja gware potrafia mowic takze ''po polsku'', a ty co? Poza tym gdybys sie zainteresowa historia swojego kraju jakim jest polska nie p🤬lil bys takich glupot... hehe, j🤬y odlam germancow. Tacy jak ty wlasnie psuja opinie ludziom z poza slaskiego regionu.
Pozdrawiam
Zgłoś
=CAMEL= 2012-01-09, 22:02 1
Powiem szczerze, jak za tym Panem nie przepadam w Rak'u to tutaj pierwszy naprawdę fajny "skecz"/stand up
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-01-09, 22:02 1
grysek napisał/a:

Jestem hanysem, pracuję na kopalni, mam 8 ton węgla za darmo na rok, w co zupełności wystarcza, jako pracownik fizyczny zarabiam 3000zł miesięcznie, w moim regionie są 2 autostrady, dostaję Barbórkę (3800zl) , Czternastkę (3500zł) Pozdrawiam zazdrośników

I tak umrzesz.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-09, 22:13 10
izeltaz napisał/a:

I tak umrzesz.

ty tez ale przed kompem z powodu napromieniowania mozgu scierwem z internetu
Zgłoś
mikEWrona 2012-01-09, 22:14
grysek napisał/a:

Jestem hanysem, pracuję na kopalni, mam 8 ton węgla za darmo na rok, w co zupełności wystarcza, jako pracownik fizyczny zarabiam 3000zł miesięcznie, w moim regionie są 2 autostrady, dostaję Barbórkę (3800zl) , Czternastkę (3500zł) Pozdrawiam zazdrośników

Choopie w jakim swiecie ty zyjesz? "Zazdrosnikow"? Paanie teraz to sie "Hejterzy" nazywa

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Koniu HH 2012-01-09, 22:21
"i co? przeżyłeś?"

podpis użytkownika

Ojej...nie mam tu niczego super
Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-09, 22:30
Siemek napisał/a:

Ty k🤬a debilu. Wyzywasz hanysów a nawet po polsku nie potrafisz pisać....

"NIE NAWIDZE"

jesteś iinteligentny jak losowy kamień znaleziony na ziemi . Człowiek wpisał o jedną spacje za dużo a ty wyzywasz od debili . Sądząc po twoich wypowiedziach jesteś j🤬ym losowym gimbusem który w szkole był popychadłem dziewczyn a teraz w internecie możesz poczuć się jak koks bo wiesz że przez kabelki żadna dziewczyna cię pobije . Good luck .

rah.im od urodzenia mieszkam na śląsku ale jakoś potrafie mówić po polsku . I nie staram się na chama pokazać jaki to jestem zajebisty mimo tego że gówno wiem o danym temacie . A przez 3 lata chodziłem z hanysami do szkoły i wiem że 80% z nich to ludzie pokroju Paris Hilton . Głupi i w c🤬j zapatrzeni w siebie , są oczywiście takie osoby które lubię mimo że to hanysy bo potrafią się zachować jak należy a nie odp🤬laja szopek.
Zgłoś
rah.im 2012-01-09, 22:56 1
nie gadaj ze 80%... tez jestem ze slaska i caly czas mieszkam w tym samym miejscu. Niestety jak wszedzie znajda sie debile i nie ma znaczenia tutaj skad kto jest. Tylko po prostu to jest glupie oceniac ludzi po tym skad sa, a nie kim sa. Drazni mnie to strasznie jak ktos chce robic z siebie bohatera i wypisuje glupoty typu ''jebac hanysow'' albo ''h🤬j w dupe kaszubom''. Nie uwazasz ze to jest chore? Nie lubiec to co najwyzej mozna niemcow za ich tok myslenia o polakach, mimo ze po czesci sie im nie dzwie ale o tym mozna ksiazki pisac...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-09, 23:00
@up chyba o jedna spacje za mało ;/

Nie wydaje mi się żeby ślązacy byli zapatrzeni w siebie, może trafiłeś w c🤬jowe otoczenie. Gdzie na tym ślasku mieszkasz?
Zgłoś
kuber89 2012-01-09, 23:02 1
NuclearBlast napisał/a:

Dla tego nie nawidze k🤬a hanysów p🤬lą po swojemu a później krzywią ryja że ich nie rozumisz ... j🤬y odłam germańców.

Twoja była to odłam
Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-09, 23:08
Kolba515 napisał/a:

Nie wydaje mi się żeby ślązacy byli zapatrzeni w siebie, może trafiłeś w c🤬jowe otoczenie. Gdzie na tym ślasku mieszkasz?

Jastrzębie Zdrój i ze wszystkich wiosek przy jastrzębiu się zbierali .
Zgłoś
Legon 2012-01-10, 0:05
k🤬a juz ktorys k🤬a raz przypominam baby do j🤬ych garow a jak k🤬a sie ze smyczy urywaja to lancuchem i kratami zabic je w kuchni k🤬a zeby nie wyszly ... dlatego tez obejrzalem tylko 37 sekund bo po 2 k🤬a tepym jak na te p🤬dy komentarzu brzytwa mi sie sama otworzyla i zaczela lewitowac

podpis użytkownika

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-10, 0:06
Nie mam takich szklanek
Zgłoś
Adam1394 2012-01-10, 2:06 1
grysek napisał/a:

A zdychaj 1000m pod ziemią "szczęściarzu".

Wole zarabiać we własnym biznesie.

(Nie, nie w biznesie waszej matki)
Zgłoś
marsel 2012-01-10, 7:16
NuclearBlast

A Ty ciulu gorolski, naucz się ortografii jak taki pOLAK jesteś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie