Czemu sie czepiasz Hanysow? Tylko na slasku maja swoja gware? Ja jakos nie mam nic przeciwko np. góralom. Tez maja swoja gware ktore za ni h🤬j nie rozumiem, ale cenie ich za to. Przynajmniej sie czyms wyrozniaja i to jest fajne.
Warto popatrzec tez na to ze takie osoby czy to ze slaska czy z innych regionow ktore maja swoja gware potrafia mowic takze ''po polsku'', a ty co? Poza tym gdybys sie zainteresowa historia swojego kraju jakim jest polska nie p🤬lil bys takich glupot... hehe, j🤬y odlam germancow. Tacy jak ty wlasnie psuja opinie ludziom z poza slaskiego regionu.
Pozdrawiam

Jestem hanysem, pracuję na kopalni, mam 8 ton węgla za darmo na rok, w co zupełności wystarcza, jako pracownik fizyczny zarabiam 3000zł miesięcznie, w moim regionie są 2 autostrady, dostaję Barbórkę (3800zl) , Czternastkę (3500zł) Pozdrawiam zazdrośników
![]()
I tak umrzesz.

I tak umrzesz.
ty tez ale przed kompem z powodu napromieniowania mozgu scierwem z internetu
Jestem hanysem, pracuję na kopalni, mam 8 ton węgla za darmo na rok, w co zupełności wystarcza, jako pracownik fizyczny zarabiam 3000zł miesięcznie, w moim regionie są 2 autostrady, dostaję Barbórkę (3800zl) , Czternastkę (3500zł) Pozdrawiam zazdrośników
![]()
Choopie w jakim swiecie ty zyjesz? "Zazdrosnikow"? Paanie teraz to sie "Hejterzy" nazywa
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.podpis użytkownika
Ojej...nie mam tu niczego super
Ty k🤬a debilu. Wyzywasz hanysów a nawet po polsku nie potrafisz pisać....
"NIE NAWIDZE"![]()

rah.im od urodzenia mieszkam na śląsku ale jakoś potrafie mówić po polsku . I nie staram się na chama pokazać jaki to jestem zajebisty mimo tego że gówno wiem o danym temacie . A przez 3 lata chodziłem z hanysami do szkoły i wiem że 80% z nich to ludzie pokroju Paris Hilton . Głupi i w c🤬j zapatrzeni w siebie , są oczywiście takie osoby które lubię mimo że to hanysy bo potrafią się zachować jak należy a nie odp🤬laja szopek.

Nie wydaje mi się żeby ślązacy byli zapatrzeni w siebie, może trafiłeś w c🤬jowe otoczenie. Gdzie na tym ślasku mieszkasz?
Dla tego nie nawidze k🤬a hanysów p🤬lą po swojemu a później krzywią ryja że ich nie rozumisz ... j🤬y odłam germańców.
Twoja była to odłam

Nie wydaje mi się żeby ślązacy byli zapatrzeni w siebie, może trafiłeś w c🤬jowe otoczenie. Gdzie na tym ślasku mieszkasz?
Jastrzębie Zdrój i ze wszystkich wiosek przy jastrzębiu się zbierali .
podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.Jestem hanysem, pracuję na kopalni, mam 8 ton węgla za darmo na rok, w co zupełności wystarcza, jako pracownik fizyczny zarabiam 3000zł miesięcznie, w moim regionie są 2 autostrady, dostaję Barbórkę (3800zl) , Czternastkę (3500zł) Pozdrawiam zazdrośników
![]()
A zdychaj 1000m pod ziemią "szczęściarzu".
Wole zarabiać we własnym biznesie.
(Nie, nie w biznesie waszej matki)