podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<To tak.
Najpierw on zdejmuje spodnie i macza w kielichu c🤬ja, a następnie przekazuje kielich małżonce które również zdejmuje nachy i moczy w kielichu psiochę.
Ostatni krok to ksiądz wypija to co w kielichu, i wsjio.
Po nicku wnoszę że kolega z pochodzenia/wyznania nienawidzi krwi chrystusowej. Wy, parchy, za to wp🤬lacie macę robioną z porywanych dzieci. Psiochy waszych kobiet walą kozą i cebulą. A waszym niemowlakom płci męskiej rabin obrabia c🤬jki zębami.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<To tak.
Najpierw on zdejmuje spodnie i macza w kielichu c🤬ja, a następnie przekazuje kielich małżonce które również zdejmuje nachy i moczy w kielichu psiochę.
Ostatni krok to ksiądz wypija to co w kielichu, i wsjio.
Po nicku wnoszę że kolega z pochodzenia/wyznania nienawidzi krwi chrystusowej. Wy, parchy, za to wp🤬lacie macę robioną z porywanych dzieci. Psiochy waszych kobiet walą kozą i cebulą. A waszym niemowlakom płci męskiej rabin obrabia c🤬jki zębami.
podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".Psiochy waszych kobiet walą kozą i cebulą.