Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

BERLIN, NIEMCY, 1903 Historyczne nagranie pokazuje amputację kończyny dolnej poniżej kolana. Zostało nakręcone w celu edukacji młodych medyków. Amputację wykonuje prof. dr E. von Bergmann z Uniwersyteckiej Kliniki Chirurgicznej przy Ziegelstrasse. Kamery całkowicie zrewolucjonizowały medycynę, ponieważ umożliwiły oglądanie prawdziwych nagrań. Wcześniej medycy i lekarze musieli uczyć się tylko poprzez praktykę lub z ilustracji w książkach.

podpis użytkownika

XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ
Zgłoś
bredy75 2025-02-21, 21:01 1
Podobno gość zmarł ale odcięta noga przeżyła
Zgłoś
Nissassa 2025-02-21, 21:23 1
mateuszsick napisał/a:

i miał na kącie

na czym kuźwa?
Zgłoś
Lukash2107 2025-02-21, 21:34
Nap🤬lał jak świniaka.Typowy ruch wycierania noża o bluze.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-21, 21:39
Pie-sse napisał/a:

On chyba już nie żyje

Skoro gangrena Jebaki nie zabiła, to dopiero ze starości zemrze
Zgłoś
mauser 2025-02-21, 22:21 1
Pomysleć ż e Wszyscy z filmu juz nie żyją . Vanitas Vanitatum 😟 Marność nad marnościami .
Zgłoś
multiple_sprzedam_pilnie 2025-02-21, 22:32
xxbartxx32 napisał/a:

Ja p🤬lę 🤦‍♂️ Masz Ty zj🤬y gust 🤦‍♂️ Byle co, byle pukać 🤦‍♂️

Kto wybrzydza ten nie r🤬a
Zgłoś
mateuszsick 2025-02-21, 23:28 4
mk61 napisał/a:

Naucz się pisać. Historia ciekawa, ale sposób przekazania sp🤬oliłeś też w 300 procentach.

Nikt cię nie pytał o zdanie c🤬j mnie obchodzi czy Ci się podobało czy ciekawe czy c🤬jowe. Nie mam zamiaru się tu produkować i jak będę chciał to napiszę wszystko ciągiem bez nawet kropek i małymi literami. Nie pasuje to nie czytaj i poszukaj sobie gdzie indziej tekstu do czytania. A dział komentarzy jest do komentowania tematów a nie komentarzy wiec jeżeli nie masz nic ciekawego na temat to się zamknij k🤬a i wzadź sobie w dupie swoje zdanie na temat innych użytkowników bo cię p🤬lą tak samo jak twoje mądrości zapamiętaj to sobie raz na zawsze do końca życia i wszystkie chamki tobie podobne tak samo bo sam k🤬a nic nie napiszesz ciekawego na żaden temat a się dojebiesz że ktoś coś napisał na temat ciekawego zamiast "wyr🤬ał bym tą z tyłu" tylko nie wyredagowane jak w gazecie tak jak byś chciał. Napisane na odp🤬l bo pisane na kiblu na telefonie na przerwie w robocie na mikroskopijniej klawiaturze niczego nie kopiowałem z wiki niczego nie sprawdzałem pod kątem błędów mam to w c🤬ju czy się podoba. Było samemu napisać bo dop🤬lić się to zawsze można o byle gówno w internecie.

[ Dodano 2025-02-21, 23:31 ]
Nissassa napisał/a:

na czym kuźwa?

Pisane na szybko nie poprawię już niestety
Zgłoś
pSTANLEY 2025-02-22, 0:07 2
mateuszsick napisał/a:

Nikt cię nie pytał o zdanie c🤬j mnie obchodzi czy Ci się podobało czy ciekawe czy c🤬jowe. Nie mam zamiaru się tu produkować i jak będę chciał to napiszę wszystko ciągiem bez nawet kropek i małymi literami. Nie pasuje to nie czytaj i poszukaj sobie gdzie indziej tekstu do czytania. A dział komentarzy jest do komentowania tematów a nie komentarzy wiec jeżeli nie masz nic ciekawego na temat to się zamknij k🤬a i wzadź sobie w dupie swoje zdanie na temat innych użytkowników bo cię p🤬lą tak samo jak twoje mądrości zapamiętaj to sobie raz na zawsze do końca życia i wszystkie chamki tobie podobne tak samo bo sam k🤬a nic nie napiszesz ciekawego na żaden temat a się dojebiesz że ktoś coś napisał na temat ciekawego zamiast "wyr🤬ał bym tą z tyłu" tylko nie wyredagowane jak w gazecie tak jak byś chciał. Napisane na odp🤬l bo pisane na kiblu na telefonie na przerwie w robocie na mikroskopijniej klawiaturze niczego nie kopiowałem z wiki niczego nie sprawdzałem pod kątem błędów mam to w c🤬ju czy się podoba. Było samemu napisać bo dop🤬lić się to zawsze można o byle gówno w internecie.

Twój pierwszy komentarz bardzo mi się podobał no i na dokładkę tu się fajnie odpaliłeś więc też komentuję twój komentarz i czekam na zjebę
Zgłoś
mateuszsick 2025-02-22, 9:09 1
pSTANLEY napisał/a:

Twój pierwszy komentarz bardzo mi się podobał no i na dokładkę tu się fajnie odpaliłeś więc też komentuję twój komentarz i czekam na zjebę

Nie doczekasz się 😄 Wiesz doskonale że to całkiem co innego jak napiszesz w celu nawiązania dialogu albo coś dodasz od siebie (np.korektę tekstu jak tak bardzo boli) a co innego jak jakiś cham j🤬y nic od siebie nie doda a się jeszcze przyp🤬oli mądrołek w p🤬du internetowy j🤬y przy minimum wysiłku. Łap piwko.
Zgłoś
mk61 2025-02-22, 21:13
mateuszsick napisał/a:

Nie przeczytałem. Jesteś zwykły debil
Zgłoś
bloker94 2025-02-26, 3:01
Baronessa napisał/a:

Fajna ta pielęgniareczka z tyłu. Puknął by...

Ty rąk serio ? Hahah
Zgłoś
Nissassa 2025-03-01, 12:57 1
mateuszsick napisał/a:

spoko. Ważne, to się uczyć na błędach. Pozdro
Zgłoś