mk61 napisał/a:
Naucz się pisać. Historia ciekawa, ale sposób przekazania sp🤬oliłeś też w 300 procentach.
Nikt cię nie pytał o zdanie c🤬j mnie obchodzi czy Ci się podobało czy ciekawe czy c🤬jowe. Nie mam zamiaru się tu produkować i jak będę chciał to napiszę wszystko ciągiem bez nawet kropek i małymi literami. Nie pasuje to nie czytaj i poszukaj sobie gdzie indziej tekstu do czytania. A dział komentarzy jest do komentowania tematów a nie komentarzy wiec jeżeli nie masz nic ciekawego na temat to się zamknij k🤬a i wzadź sobie w dupie swoje zdanie na temat innych użytkowników bo cię p🤬lą tak samo jak twoje mądrości zapamiętaj to sobie raz na zawsze do końca życia i wszystkie chamki tobie podobne tak samo bo sam k🤬a nic nie napiszesz ciekawego na żaden temat a się dojebiesz że ktoś coś napisał na temat ciekawego zamiast "wyr🤬ał bym tą z tyłu" tylko nie wyredagowane jak w gazecie tak jak byś chciał. Napisane na odp🤬l bo pisane na kiblu na telefonie na przerwie w robocie na mikroskopijniej klawiaturze niczego nie kopiowałem z wiki niczego nie sprawdzałem pod kątem błędów mam to w c🤬ju czy się podoba. Było samemu napisać bo dop🤬lić się to zawsze można o byle gówno w internecie.
[ Dodano 2025-02-21, 23:31 ]
Nissassa napisał/a:
na czym kuźwa?
Pisane na szybko nie poprawię już niestety