Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Matt (niebieski) zabiera Dave'a (zielony) na jego pierwszą przejażdżkę nowiuteńkim Kawasaki Ninja 650.

Niektórym nawet 50 nie powinno się sprzedawać.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-18, 18:50
ale o co chodzi panowie???
Zgłoś
Black Snake 2012-10-18, 22:22
@stopro123456, może skuter to nie motocykl, ale dwa kółka ma. Od ponad 3 lat jeżdżę i zawsze na początku sezonu mam glebę przy 10-20km/h. A to tory, a to duuużo błota ;/ Motocykl cięższy więc pewnie jeszcze łatwiej się jest wywalić, a jak to się mówi "bez upadku nie nauczysz się chodzić" w tym wypadku jeździć. Za rok prawko i ścigacza kupuję GSX 750 lub CBR 600. Myślałem, że za mocna, ale koleś co już długo jeździ powiedział żebym to kupił bo słabsze będę chciał szybko zmienić i mam się tym uczyć na początku jeździć gdzieś gdzie ludzi nie ma. Więc będę zaczynał jak Ty, na parkingach No i zap🤬lać nie lubię. Skuter koło 100 powinien wyciągnąć, a jeżdżę nim 40-60 (średnio 45) bo nie lubię szybciej i Spalanie mniejsze.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś