Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pierwsza randka
HectorTheMexican • 2025-07-05, 20:47
Pamiętajcie piwniczaki: nieważne ile macie lat i jak brzydcy jesteście! Żeby poderwać dziewczynę potrzebujecie tylko dobrej gadki i pewności siebie

Zgłoś
MysteryMan 2025-07-07, 10:34 1
Tobiahus96 napisał/a:

Właśnie powiedziałaś że poleciała byś na takiego, tylko żeby go wyj🤬 na hajs. Typowa p0lka 100%, cześć i pa.

Jap🤬le co za debil, kolejna stuleja co c🤬y na oczy nie widziała.
Zaraz mi jeszcze powiesz że polki chcą r🤬ać murzynów i inne tego typu bzdury i to zapewne na podstawie jakiś zj🤬ych nagrań z poj🤬ymi laskami, a później tacy jak wy oceniają wszystkie nasze rodaczki w taki zj🤬y sposób, praktycznie to to samo jak stare baby co mówią że każdy facet jest zj🤬y, bo sobie znaleźć nikogo nie umieją.

[ Dodano 2025-07-07, 10:40 ]
Frank_Lopez napisał/a:

Piszesz, jakby cie to bolało. Zap🤬lasz w polskiej fabryce i cię nie stać? Może zmień zajęcie

Tutaj już nie raz spotkać można stuleje, wszystkie kobiety są puszczalskie i takie tam p🤬lenie.

[ Dodano 2025-07-07, 10:45 ]
majeńka napisał/a:

Wygląda zbyt porządnie. A nawet jeśli HIVa ma, to stać go też na opiekę zdrowotną, a obecne leki co prawda AIDS nie leczą, ale wstrzymują namnażanie wirusa do zera. Przez to nie ma objawów (co interesuje dziada), i nie ma możliwości zarażenia (co interesuje jego panieny).
Wybacz, ale każdy da się sprzedać. Jest to tylko kwestia ceny. Nawet święty z bajki (prawdziwi święci dostają ten tytuł za zapewnienie zysków kościołowi nie za dobroć) by sobie pomyślał: no to za trochę seksu (grzech) mogę nakarmić tyle sierot i uleczyć tylu chorych! Itp.
A różnica między tobą a babami jest taka że my mamy coś na sprzedaż co byś chciał, a ty nie. Łatwo być "honorny" jeśli nikt cię nie chce.
Ha ha. Ten dziad z filmu nie jest wcale obleśny, tylko stary. Nie wygląda też na takiego który by miał problemy z higieną itp. No i dlaczego coś co w życiu robiłam nie raz za darmo miałoby być problemem za pieniądze. Nie znaczy to że mam zamiar trudnić się owym zawodem, po prostu nie przesadzajmy z potępianiem go. No i oczywiście znacznie trudniej byłoby mnie do tego przekonać w porównaniu z np. pracownicą Biedronki która po 9.5h dziennie (wiadomo jak czas pracy liczą...) zaiwania myjąc podłogę i targając skrzynki z magazynu. Jest też coś takiego jak "małżeństwo" które jest w zasadzie długoterminowym kontraktem na ową usługę.
Ha ha. Jesteś wzorcowym członkiem społeczności Sadola.
Ten pomysł miałby pewną wadę: otóż po przejażdżce następnego dnia zawitałaby do ciebie policja, i zepsuła zabawę. Dzisiaj wszystkie sprzedawane samochody mają obowiązkowo przynajmniej jeden modem GSM — wiesz gdzie on jest i jak go odłączyć?
Poza tym, nie każdego interesują samochody. Mnie kiedyś gostek bajerował na to co ma : 64 rdzenie, 1/4 tera ECCowej pamięci, tyle a tyle lanów PCIe...

Trochę c🤬jowo traktować małżeństwo jako kontrakt za usługę dziwne podejście. Ale zgadzam się każdego da się kupić a wy macie coś co faceci chcą, ale cenniejsza jest ta co się nie daje tak łatwo ;p
Przyznaje że gdybym spotkał kobietę która tak traktuje małżeństwo to jakoś średnio chciał bym mieć z nią do czynienia może jestem tępym idealistą c🤬j wie.
Albo z byt dostałem w p🤬dę od życia aby traktować związek w taki sposób ;p
Co on k🤬a grafiką się zajmował że takiego kompa miał ? Mi 6 rdzeni styka ;p

Dobra bajera będzie ?
Zgłoś
SignioreMonsignore 2025-07-07, 11:39
Baronessa napisał/a:

Jebie nędzną ustawą...

To żadna ustawka bywam we Francji co roku akurat w tamtych rejonach. Monaco przereklamowany kicz Saint trapez również... A tych starych dziadów pod tym hotelem w Monaco I kasynem jest na pęczki, ruskich tam też jest od ch i ukrów...
Zgłoś
JohnyByrd 2025-07-07, 14:36
Zazdrośnicy, to przecież dziadek swoją wnuczkę zapraszał na przejażdżkę autem....
Zgłoś
sleepek 2025-07-07, 17:52 1
Baronessa napisał/a:

Jebie nędzną ustawą...

To cię zasmucę - nie jest to ustawka, to jest Monako.
Spójrz na napis na czerwonym płaszczu, a profil IG to blancaarroyo

Zgłoś
eupe 2025-07-07, 18:25
W końcu wsiadła. Chciała szybko się zawinąć a ten se jeszcze gada.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-07-08, 0:54 1
widez2 napisał/a:

Nieco jestem zawiedziony jakością komentarzy na tym portalu mimo wszystko. Jesteście gotowi przypisać najniższe intencje z mety, o ile chodzi o młode kobiety, w miarę atrakcyjne (skądinąd rozumiem, ale to nie zawsze jest najlepsze wyjaśnienie). Co jeśli dziadek zagaduje do wnuczki (albo córki, tudzież jakiejś kobiety, z którą nie ma relacji seksualnych a np. biznesowe), z którą miał przed chwilą jakąś scysję przy śniadaniu? To jest bardzo drogi i prestiżowy hotel w Monaco. Dziadek jakby miał ochotę to by sobie kupił pińćset takich i nie negocjował w przestrzeni publicznej.

Zgodził bym się z tobą gdyby wsiadając do dziadka nie zasłaniała twarzy
Zgłoś
widez2 2025-07-08, 1:11
pSTANLEY napisał/a:

Zgodził bym się z tobą gdyby wsiadając do dziadka nie zasłaniała twarzy

Zgłoś
pSTANLEY 2025-07-08, 2:13
@widez2

Nie padało na nią słońce i miała okulary, ale możesz mieć rację. Ja też ją nogę mieć i nie dowiemy się jak było naprawdę chyba że znajdziemy dziadka i go zapytamy.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-08, 20:49
KartonowyTutek napisał/a:

przecież ty jesteś facetem udającym w necie kobietę

A faktycznie, zapomniałam.
Zgłoś
StickerBomb 2025-07-09, 19:59
Może to jego córka?
Zgłoś
smc 2025-07-09, 22:00 1
StickerBomb napisał/a:

Może to jego córka?

R🤬a córkę? Ale z🤬b...
Zgłoś
biegu86 2025-07-10, 10:29
slodkapusia napisał/a:

Nie pogardzilabym takim starym oblesnym zajebiscie bogatym dziadkiem ale pewnie by nawet na mnie splunac nie chcial ehhh

Po tym co napisałaś ja mogę na Ciebie splunąć hatfu.
Chyba że jesteś w miarę atrakcyjna to ewentualnie mógłbym zamiast śliną poczęstować Cie czymś innym, a później splunąć, ale z racji że nie jeżdżę tak tanim autem jak ma filmie pewnie Cię to nie interesuję
Zgłoś
slodkapusia 2025-07-10, 22:24
biegu86 napisał/a:

Po tym co napisałaś ja mogę na Ciebie splunąć hatfu.
Chyba że jesteś w miarę atrakcyjna to ewentualnie mógłbym zamiast śliną poczęstować Cie czymś innym, a później splunąć, ale z racji że nie jeżdżę tak tanim autem jak ma filmie pewnie Cię to nie interesuję

Marzyciel
Zgłoś
biegu86 2025-07-11, 8:48
slodkapusia napisał/a:

Marzyciel

Hehe czasem warto.
Zgłoś