Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
konto usunięte 2025-07-07, 10:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SignioreMonsignore 2025-07-07, 11:39
Baronessa napisał/a:

Jebie nędzną ustawą...

To żadna ustawka bywam we Francji co roku akurat w tamtych rejonach. Monaco przereklamowany kicz Saint trapez również... A tych starych dziadów pod tym hotelem w Monaco I kasynem jest na pęczki, ruskich tam też jest od ch i ukrów...
Zgłoś
JohnyByrd 2025-07-07, 14:36
Zazdrośnicy, to przecież dziadek swoją wnuczkę zapraszał na przejażdżkę autem....
Zgłoś
sleepek 2025-07-07, 17:52 1
Baronessa napisał/a:

Jebie nędzną ustawą...

To cię zasmucę - nie jest to ustawka, to jest Monako.
Spójrz na napis na czerwonym płaszczu, a profil IG to blancaarroyo

Zgłoś
eupe 2025-07-07, 18:25
W końcu wsiadła. Chciała szybko się zawinąć a ten se jeszcze gada.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-07-08, 0:54 1
widez2 napisał/a:

Nieco jestem zawiedziony jakością komentarzy na tym portalu mimo wszystko. Jesteście gotowi przypisać najniższe intencje z mety, o ile chodzi o młode kobiety, w miarę atrakcyjne (skądinąd rozumiem, ale to nie zawsze jest najlepsze wyjaśnienie). Co jeśli dziadek zagaduje do wnuczki (albo córki, tudzież jakiejś kobiety, z którą nie ma relacji seksualnych a np. biznesowe), z którą miał przed chwilą jakąś scysję przy śniadaniu? To jest bardzo drogi i prestiżowy hotel w Monaco. Dziadek jakby miał ochotę to by sobie kupił pińćset takich i nie negocjował w przestrzeni publicznej.

Zgodził bym się z tobą gdyby wsiadając do dziadka nie zasłaniała twarzy
Zgłoś
widez2 2025-07-08, 1:11
pSTANLEY napisał/a:

Zgodził bym się z tobą gdyby wsiadając do dziadka nie zasłaniała twarzy

Zgłoś
pSTANLEY 2025-07-08, 2:13
@widez2

Nie padało na nią słońce i miała okulary, ale możesz mieć rację. Ja też ją nogę mieć i nie dowiemy się jak było naprawdę chyba że znajdziemy dziadka i go zapytamy.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-08, 20:49
KartonowyTutek napisał/a:

przecież ty jesteś facetem udającym w necie kobietę

A faktycznie, zapomniałam.
Zgłoś
StickerBomb 2025-07-09, 19:59
Może to jego córka?
Zgłoś
smc 2025-07-09, 22:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
biegu86 2025-07-10, 10:29
slodkapusia napisał/a:

Nie pogardzilabym takim starym oblesnym zajebiscie bogatym dziadkiem ale pewnie by nawet na mnie splunac nie chcial ehhh

Po tym co napisałaś ja mogę na Ciebie splunąć hatfu.
Chyba że jesteś w miarę atrakcyjna to ewentualnie mógłbym zamiast śliną poczęstować Cie czymś innym, a później splunąć, ale z racji że nie jeżdżę tak tanim autem jak ma filmie pewnie Cię to nie interesuję
Zgłoś
slodkapusia 2025-07-10, 22:24
biegu86 napisał/a:

Po tym co napisałaś ja mogę na Ciebie splunąć hatfu.
Chyba że jesteś w miarę atrakcyjna to ewentualnie mógłbym zamiast śliną poczęstować Cie czymś innym, a później splunąć, ale z racji że nie jeżdżę tak tanim autem jak ma filmie pewnie Cię to nie interesuję

Marzyciel
Zgłoś
biegu86 2025-07-11, 8:48
slodkapusia napisał/a:

Marzyciel

Hehe czasem warto.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem