Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sajet 2010-12-24, 12:18
koks , czy nie ..nie zmienia faktu , że to są długie lata ćwiczeń, a gościu wygląda sympatycznie i pieprzyć , że nawija w sposób taki , a nie inny . A co do karcianek i innych RPG , taekwondo i siłka nie przeszkadzają mi zajmować się też tym.
Zgłoś
Twój Stary 2010-12-24, 12:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2010-12-24, 12:45
gość spoko zrobiony fajne ma teksty lubie o nim filmy można się pośmiać :]
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 13:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 13:05
@ Twoj stary, skoncz gimbusie bo mikolaj nie przyjdzie.

Co do Roberta to gość pozytywny to fakt, sam nie raz mówił, że jego filmiki są po częsci nagrywane dla jaj : )
Zgłoś
Twój Stary 2010-12-24, 13:34
@ Tidimel jestem od ciebie starszy o 7 lat wiec moze sam skoncz wkrecac mi gimnazjum bo mimo ze sie staralem to na reforme szkolnictwa sie nie zalapalem.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 13:38
chłop ćwiczy intensywnie, poświęcając się temu przez więcej lat, niż wy żyjecie (mówię do gimo hejterów) a wy jedyne co macie do powiedzenia to to, że wygląda jak kaleka, jest nikim, umrze na zawał, i pewnie że po sterydach wyglądalibyście w miesiąc tak samo. Żałosne i tyle.
Zgłoś
Gandalf8 2010-12-24, 13:42
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 14:16
@Twoj stary, to czego sie napinasz z jakimiś karcianymi RPG, może i jesteś starszy o te 7 lat ale pokazałeś jedynie, że nadal masz mentalność dzieci z gimnazjum.

@Gandalf8, dobry materiał na papieża ;d
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 14:25
Jak dla mnie najlepszy gosciu jakiego mozna tutaj ogladac
Zgłoś
omega2010 2010-12-24, 14:26
To nie koks tylko jakis recisata albo emeryt!
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 14:38
I njema opijerdalania sie
Zgłoś
Prezes_19 2010-12-24, 15:28
ten co tam pisal ze nie moze normalnie wejsc po schodach to niech ssie moją faje

jakbys mial tak rozwiniete miesnie to tez nie wiem czy by ci latwo było

ale co tam , lepiej komus wytykać bledy zyciowe , zly wyglad , zle nawyki , zle zachowanie.

a swojej ułomnosci nie widzisz.

mam ci opisac miesnie ktore sprawiają mu trudnosci w wchodzeniu po schodach ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 16:17
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-24, 17:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem