Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:47
Pierwsza zima kierowcy!
krzycho109zgl • 2013-07-20, 21:27
Taki tam mały fail podczas mojej pierwszej zimy jako kierowcy. Na początku zaznacze, ze jechalem sam i nie bylo innych uzytkownikow na drodze.
Troche za dużo hand brake'a z niewiedzą, ze zakręt jest troche dalej wyprowadzony. Na moje nieszczescie samochod nie wsunał sie jak to zazwyczaj bywa pod katem do rowu tylko wpadl do niego rownolegle. UCZYMY SIE NA BLEDACH. Szkoda tylko, że wlasnych.

p.s. na samochod zarobiłem sam, wiec darujcie sobie komenty o krzywdzie dla rodziców.
Uszkodzenia nie okazaly sie wcale takie straszne po wyciągnieciu z rowu przez ciągnik z turem. Żaluje, ze nie mam akcji wyciagania bo bylo z tym troche ,,zabawy" w tak glebokim rowie by bardziej mojej srebrnej strzaly nie uszkodzic Droga byla asfaltowa, ale jak to bywa na okolicznych wioskach cala pokryta lodem.
Zgłoś
ValvePlsFix 2013-07-21, 16:59
deliriumpermanent napisał/a:

Kto pisał o hamowaniu z użyciem hamulca ręcznego (na śniegu, dla zabawy)?
Weź się chłopie ogarnij, bo pomyślą wszyscy, żeś baba.
Albo żeś jeździł tylko rowerem i tylko patrzył, jak koledzy krzyczą "Krzychu, Kadetem tera!"

nie ośmieszaj się już...
Zgłoś
herbalix 2013-07-21, 17:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lukasz2525 2013-07-21, 18:18
Nawet nie śmiałbym się spodziewać innego auta niż wieśwagen gofr .
Zgłoś
Ryzuald 2013-07-21, 20:57
Marka samochodu wyjaśnia wszystko w temacie. Rajder ze wsi
Zgłoś
Młynarz2033 2013-07-21, 21:05
Jak czytam wasze wypociny na temat samochodów to srać mi się chce ze śmiechu ...
VW to auto dla przeciętnego kowalskiego którego nie stać na wypasionego merca , jest to auto dla ludu ! Czyli dostępne w dobrej cenie dla każdego. Długo jeszcze tego nie będziecie rozumieć ?

Jeśli chodzi o mnie to jestem posiadaczem łady nivy
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 21:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 21:44
Gość w Avensisie ma skilla.
Ćwiczenie reakcji w poślizgu zimą to mądra rzecz. Tylko proponuje zaczynać na parkingach bez latarni, później z latarniami, a na końcu z samochodami.
Kontrolowany poślizg przednionapędówką jest dość trudny do wykonania (dłuższy), w ogóle kontrowanie toru jazdy 3 rzeczami na raz nie jest najlepszym pomysłem dla ludzi co maja prawko drugi sezon.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 22:18
krzycho109zgl napisał/a:

p.s. na samochod zarobiłem sam, wiec darujcie sobie komenty o krzywdzie dla rodziców.

K**wa, jak zarobiłeś sam to dlaczego kupiłeś golfa? Rozumiem że można dostać w spadku, ale samemu kupić? Dlaczego?
Zgłoś
KRIZTOFER 2013-07-21, 23:18
Golf zawsze będzie mi sie kojarzył z pryszczatym nastolatkiem w środku ...
Zgłoś
krzycho109zgl 2013-07-21, 23:48
kula9 napisał/a:

K**wa, jak zarobiłeś sam to dlaczego kupiłeś golfa? Rozumiem że można dostać w spadku, ale samemu kupić? Dlaczego?

dlatego,ze kupilem bardzo pewny samochod od znajomego,ktory sam go dla siebie sprowadzal i jezdzil nim przez 4 lata w kraju. teraz szok dla hejterow niesamowity bo dalem za niego dla was AŻ 5tyś!
tylko malo,ktory z was wie,ze to full wyposazenie, elektryka itp.
O tym,ze blachy sa zdrowe przez tyle lat nie bede wspominac by wam przykrosci nie robic.
Co do pryszczatego goscia to ch Ci w oko syfow nigdy nie mialem, a jajka juz dawno obrosly
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 9:19 2
Zgłoś
Młynarz2033 2013-07-23, 6:13
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem