jasne że fejk swoją drogą ciekawe jak wygląda najmłodszy mason na świecie ;]
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
podpis użytkownika

,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Misja wykonana. Od teraz powinna zacząć uważać na tunele i wiadukty.
Wyp🤬alać mi z tym... Wszędzie teraz będą pokazywać to dziecko... -.- Gdzie nie wejdę to p🤬lą o tych narodzinach... W internecie, w telewizji... Wszedłem na sadola z nadzieją, że nie zobaczę takiego tematu... -.-
Po c🤬j ta rodzina kurewska yy królewska ? nic nie robią dla Wielkiej Brytanii a jedynie zabierają pieniądze podatników i z tego żyją. Tusk nawet tak w c🤬ja nie leci.

xXxHqFuckYouxXx napisał/a:
Nie jestem pewien, ale to chyba fejk...

Jak widać, sam jesteś j🤬ym fejkiem.

a niech zdechnie przy porodzie, tylko ja mam na nich wyj🤬e? to nadal tylko dziecko dzieci dzieci zdrajców.

Polska już wysłała prezent dla malca, to komplet kocyków z sosnowca
Myślałem że chociaż Sadistic ominie ten poj🤬y szum dotyczący narodzin jakiegoś dziecka w jakimś obcym kraju. C🤬j to kogo obchodzi? K🤬a, większe poruszenie niż jak papieża wybierali... Rozumiem wspomnieć w jakimś plotkarskim dziale, ale nie, w tv i na internetach temat numer 1 to jakieś rojal bejbi, temat numer 2 to imię, numer 3 to wózek, numer 4 śpioszki. P🤬lca dostać można, nawet na jedynce wczoraj zmienili program i zamiast Borewicza puścili "dokument" o jakiejś brytyjskiej familii.

widząc to zdjęcie na sadisticu miałem nadzieje, że chociaż się to dziecko wyślizgnęło z rąk czy coś a tu nic ;/