👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakby ktoś miał mrówki faraonki w domu to polecam używać cynamom na nie, poutykać dziury co z nich wychodzą małą ilością cynamonu i skubane jakoś się boją i nie ma później problemu.
testowałem w zeszłym roku i mi się udało opanować sytuacje
testowałem w zeszłym roku i mi się udało opanować sytuacje

Gonzoitano napisał/a:
@ Calios18
Może i jestem sceptykiem ale w tym słoiczku za wiele tego nie, jeśli cokolwiek jet. Gostek mógł sobie i do butelki wlać wody. A gałkę się wpi*rdala z czterech opakowań żeby był w tym jakikolwiek sens.
Co do wódki: posłuchaj jak ją otwiera. Słychać strzelanie (nie wiem jak to nazwać). To nie fake.

heh, ja kilka razy objadłem się gałką. Zmuliło mnie, suchość w ustach, na kilka minut oślepłem + uczucie 'zaraz umrę".
Kac po tym ze 3 dni mnie trzymał
Kac po tym ze 3 dni mnie trzymał
Pener666 napisał/a:
rzygi nosem
![]()
kiedyś mi kukurydz nosem wyleciał w trakcie rzygania
Cała kolba ?

Meru napisał/a:
Jem obiad podczas tego i cieszę japę czy jestem normalny?
Tu nikt nie jest normalny, inaczej by go tu nie było
Meru napisał/a:
Jem obiad podczas tego i cieszę japę czy jestem normalny?
obiad o 19? nie jesteś normalny.
Pener666 napisał/a:
rzygi nosem
![]()
kiedyś mi kukurydz nosem wyleciał w trakcie rzygania
Wpisz sobie to w CV-ke
@Pener666 to nażryj się spaghetti do oporu i podziwiaj jak Ci się nosem wywijają makaronowe dżdżownice
polecam każdemu ^^

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie