Cytat:
W środę, tj.15 stycznia przy stawach rybnych w miejscowości Musuły, gmina Żabia Wola znaleziono małego psa w zawiązanym worku, w wodzie . Pies był tak zbity, że puściła mu się krew z pyska i odbytu, cały obolały. Przeżył. Niesamowita wręcz wola życia.
Piesek ma ok 2-3 lat, jest niewielki, waży ok 7kg , był zawiązany w worku po zbożu.Trafił pod opiekę : Fundacja PEGASUS
Fundacja Pegasus
ul. Rosoła 36 lok.2,
02-796 Warszawa
I dzięki w/w fundacji, a przede dzięki wspaniałym ludziom, którzy tworzą tą fundację psina trafiła do kliniki, gdzie dochodzi do siebie, pod okiem fachowców.
Konto usunięte
2020-01-17, 22:23
luja27 napisał/a:
To gowno (właściciel) powinien być... zwykły śmiec.
Jego pies jaego sprawa, moja ciaża moja sprawa, tak to jakos leciało.
Konto usunięte
2020-01-17, 22:27
poligon6 napisał/a:
bla bla bla.
Napisz lepiej z jakiego regionu jesteś, bo do dziś nie wiem gdzie się jadło całe wróble jako "Chrósty"
K🤬a nie chce psa,to niech go odda komuś, do schroniska, albo do weterynarza i uśpi, ale bez takiego okrucieństwa. Widziałem na hardzie gorsze "zbrodnie" z ligowej Brazylii ale jakoś mnie nie ruszyły tak jak to.
Na krzywdę ludzi to mam wyj🤬e, ludzie są źli, Ci którzy są na hardzie sobie na to zasłużyli,ale żeby tak zwierzaka traktować to trzeba być szmatą j🤬ą.
No wziąć c🤬ja na tortury.
Konto usunięte
2020-01-17, 22:40
pener1992 napisał/a:
Widziałem na hardzie gorsze "zbrodnie" z ligowej Brazylii ale jakoś mnie nie ruszyły tak jak to.
Na krzywdę ludzi to mam wyj🤬e, ludzie są źli, Ci którzy są na hardzie sobie na to zasłużyli,ale żeby tak zwierzaka traktować to trzeba być szmatą j🤬ą.
No wziąć c🤬ja na tortury.
"haloperydol" polecam stary!
Oby to nie była silna wola przeżycia żeby do Pana swojego wrócić
SupremeLeader napisał/a:
"haloperydol" polecam stary!
Nie będę ci specyfików z szafki mamy zabierał
poligon6 napisał/a:
Amatorka. Na psa 7 kilo wytarcza dwie cegły, lub jeden suporex. Cegły ostanio drogie, wiec lepiej nazbierać kamieni z pola. Cegły wkladamy razem z psem do worka i mozemy jak chcemy zamieszać, ale nie widze potrzeby.
No.
Twój ojciec pomyślał to samo, h🤬ja wkładamy w dupę i możemy zamieszać jak chcemy, ale nie widział potrzeby. Wyj🤬 cię klasycznie.
@UP
Nie bądź okrutny dla Naszego błazna Poligonka. Jego życie to pisanie idiotyzmów i robienie z siebie debila, nie zabieraj mu tego.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Poligon jest na poligonie, testuje wadliwą amunicję do Leopardów.
Więc jest nadzieja
a pamięta ktoś jeszcze Autystico?
traf napisał/a:
u nas motłoch wciąż istnieje
I głosuje na PiS
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Ja p🤬le co za sadole. Piesek pieskiem, ale bardziej wam szkoda jakiegoś sierściucha od dzieci, które umierają na raka. Walnijcie się w łeb i zastanówcie nad swoim człowieczeństwem.
Coś co na wsiach niegdyś było normą(jeszcze z 20 lat temu+), dziś wepchnęłoby połowę ich mikeszkańców na 5 lat do pierdla.. Takie czasy
Ja rozumiem wrzucić czarne dziecko do wora i wrzucić do rzeki ,ale bezbronnego psiaka tak potraktować?
Oby ten dzban zginął przez bezkresną sraczke
A ja proponuje coś takiego - kto nie jest tylko internetowym napinaczem, ale chce znaleźć tego skur wiela, który to zrobił priv proszę. Nie żartuje. Są środki, potrzebni ludzie i czas. Brazylia ok, maczety - spoko, ale nie PIES.
Konto usunięte
2020-01-18, 8:38
Mi wygląda na takiego zj🤬ego burka co szczeka codziennie na każdy podmuch wiatru, wcale mi go nie szkoda.