👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janko napisał/a:
to może jakaś terapia na rozruszanie pieska żeby nie był sztywny
W pewnym momencie nie będzie, potem będzie znowu na jakiś czas i na koniec już nie będzie w ogóle sztywny, choć będzie wtedy właśnie sztywny.
Ale żeby to nazywać terapią?
Zabić to za mało, trza jej zafuntować podobny spacerek i ta przycisnąć ze 150 km na godzinę.
Ukasz995 napisał/a:
po tych szczepionkach niby na jakiś wirus ludziom coraz bardziej na łep wali
Otóż to! Często pisze to w komentarzach! Mądry zrozumie głupi wyśmieje! To jest po szczepionkach!
Piękne przygotowanie psiego mięsa. Najpierw trzeba je zmiękczyć - można też poprzez holowanie samochodem. Niekoniecznie trzeba okładać kundla pałką. A później tylko do gara i na małym ogniu wytapiać smalczyk.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie