Nie miałbym nawet najmniejszych oporów, żeby jej wyj🤬 łokcia w zęby. Tfu.Ścierwo.
Janko napisał/a:
to może jakaś terapia na rozruszanie pieska żeby nie był sztywny
W pewnym momencie nie będzie, potem będzie znowu na jakiś czas i na koniec już nie będzie w ogóle sztywny, choć będzie wtedy właśnie sztywny.
Ale żeby to nazywać terapią?
Zabić to za mało, trza jej zafuntować podobny spacerek i ta przycisnąć ze 150 km na godzinę.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
zamordowalbym szmate, calym sercem bym tlukl ja az by wyzionela ducha, no co za k🤬a... nie ruszaja mnie morderstwa na doroslych, dekapitacje itp, ale na dzieckach czy zwierzakach ktore ufaja bezgranicznie swojemu "opiekunowi" a oni gotuja taki los dla nich to zaj🤬bym.
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
Ukasz995 napisał/a:
po tych szczepionkach niby na jakiś wirus ludziom coraz bardziej na łep wali
Otóż to! Często pisze to w komentarzach! Mądry zrozumie głupi wyśmieje! To jest po szczepionkach!
Piękne przygotowanie psiego mięsa. Najpierw trzeba je zmiękczyć - można też poprzez holowanie samochodem. Niekoniecznie trzeba okładać kundla pałką. A później tylko do gara i na małym ogniu wytapiać smalczyk.
pazuzu napisał/a:
K🤬a do utylizacji, nie chce psa niech odda do schroniska
Z drugiej strony niektórzy powiedza "jej pies jej sprawa"
Nie lubię zwierząt i mógłbym odstrzelić wszystkie psy, ale i takiego znęcania się też nie lubię. Chociaż tu przypuszczam że ta stara debilka nawet nie wiedziała że w ten sposób psa zabije, myślę że ona chciała go przetransportować żywego.
pazuzu napisał/a:
tylko debil mysli, ze w schronisku przyjmuja psy, ktore maja opiekuna. Schroniska odbieraja psy jak sa w zlych warunkach lub maltretowane.
pazuzu napisał/a:
Po co? Tam też go zabiją tylko najpierw posiedzi pół roku w ciasnej klatce czekając na wyrok.