Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
psyhepl 2024-12-25, 22:09 1
Musashi_Miyamoto napisał/a:

Pies to chyba najgorsze zwierzę jakie na tej Ziemi zaistniało. Marne, podstępne. Uzależnione od jadłodawcy. Szczekające i prężące się, ale tylko w otoczeniu "dużych pleców"... Realnie w świecie zwierząt bez wsparcia to totalne gówno...

To chyba jedyne zwierzę na świecie które może zabić na rozkaz człowieka
Też się zgadzam że najgorsze
Zgłoś
Don_cziczi 2024-12-25, 22:24
J🤬iutki szczekał dupa
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2024-12-25, 22:41
Moja żona.
Zgłoś
Dualram 2024-12-25, 22:56 2
Wstępnie ogłuszony, gotowy do wytapiania. Więcej info u @psotnej c🤬ki.
Zgłoś
burn1878 2024-12-26, 0:15 2
Kopernik2080 napisał/a:

dlatego kocham sadistic - gdzie indziej mógłbym zobaczyć psa przyczepionego do dupy misia, który włazi na drzewo, żeby piesio spadł i złamał kręgosłup

Ja ci powiem. Na instagramie. Właśnie tam widziałem ten film jakieś 3 dni temu
Zgłoś
DeLux 2024-12-26, 0:26 1
burn1878 napisał/a:

Ja ci powiem. Na instagramie. Właśnie tam widziałem ten film jakieś 3 dni temu

Lepsze są tylko przeklejki z kaotic 😀
Zgłoś
ritu4l 2024-12-26, 2:23 3
BambiPMT napisał/a:

K🤬a szczeka tam kilka psów, paru pedałów się wydziera. Miś się zachował jak mu instynkt nakazuje. Wolałbym zobaczyć jak rozszarpuje tego kundla, a później właściciela. Niestety mały misio brunatny, co on może.

Chciałbym zobaczyć jak za instynktem tem mały misio rozpruwa ci głupi ryj bo przechodziłeś szlakiem obok

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Zasysacz 2024-12-26, 2:58
BambiPMT napisał/a:

K🤬a szczeka tam kilka psów, paru pedałów się wydziera. Miś się zachował jak mu instynkt nakazuje. Wolałbym zobaczyć jak rozszarpuje tego kundla, a później właściciela. Niestety mały misio brunatny, co on może.

Może wystarczy że jakiś znalazł by się w zasięgu jego pazurów mógł by nie być miły
Zgłoś
daminoday 2024-12-26, 4:11 1
Typ Bambi jest wlasnie za niedzwiedziem zeby rozj🤬 psy o czym ty p🤬lisz
Zgłoś
BambiPMT 2024-12-26, 10:00
ritu4l napisał/a:

Chciałbym zobaczyć jak za instynktem tem mały misio rozpruwa ci głupi ryj bo przechodziłeś szlakiem obok

Zgodnie z instynktem zostawił by twój głupi ryj i miał na ciebie wyj🤬e. Miśki nie atakują ludzi tak z dupy bez powodu. Tu go k🤬y męczą. Rozumiem odj🤬 z daleka jednym precyzyjnym strzałem żeby się nie męczył.
Zgłoś
ritu4l 2024-12-26, 10:13 1
BambiPMT napisał/a:

Zgodnie z instynktem zostawił by twój głupi ryj i miał na ciebie wyj🤬e. Miśki nie atakują ludzi tak z dupy bez powodu. Tu go k🤬y męczą. Rozumiem odj🤬 z daleka jednym precyzyjnym strzałem żeby się nie męczył.

Czy atakują czy nie, czy bez powodu czy mają powód zależy od charakteru. Widać żeś dopiero z pieluch wylazłeś i gówno wiesz o życiu j🤬y bambinowcu.

podpis użytkownika

Zgłoś
BambiPMT 2024-12-26, 10:18
ritu4l napisał/a:

Czy atakują czy nie, czy bez powodu czy mają powód zależy od charakteru. Widać żeś dopiero z pieluch wylazłeś i gówno wiesz o życiu j🤬y bambinowcu.

Się znalazł dorosły, zarabiałem na życie i utrzymywałem rodzinę jak ty nosules pieluchę w zębach i na gówno papu wołałeś. Potrafię ubić i oprawić zwierzę. To że musisz je zabić nie oznacza, że masz je męczyc.Nie wiem o c🤬j ci chodzi.
Zgłoś
tomeekcz 2024-12-26, 11:40 1
ritu4l napisał/a:

zwierzęta kierują się instynktem nie charakterem. Czarne misie boją się wszystkiego i uciekają. To jest fakt. W polsce myśliwy ma obowizek odstrzelić dzikiego psa z miejsca. Z definicji bez smyczy jest dziki. Także nie bądź bambi i ognia w takie psy.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-12-26, 12:08 2
Kundel bury, kundel bury
Zrobimy z niego psie curry.
Tluszcz się z kundla wygotuje
Będzie smalec z niego, c🤬je!
Zgłoś
ritu4l 2024-12-26, 12:12 1
BambiPMT napisał/a:

Się znalazł dorosły, zarabiałem na życie i utrzymywałem rodzinę jak ty nosules pieluchę w zębach i na gówno papu wołałeś. Potrafię ubić i oprawić zwierzę. To że musisz je zabić nie oznacza, że masz je męczyc.Nie wiem o c🤬j ci chodzi.

Ja p🤬lę ile życiowych osiągnięć. Podetrzeć się też sam potrafisz?

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie