📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:02

PapierowyUmysł napisał/a:
Poligon wieśniaku, ciekaw jestem czy jesteś na tyle bojowy, żeby się tu ujawnić.
Spotkajmy sie jutro o 19:00 przy baszcie czarownic w Słupsku frajerze, tylko nie podwiń kity.
Trochę jakby śmiać się kiedy jakiś imigrant biega z ładunkiem wybuchowym. Ile pies ma na 4 łapach? 60cm? On tym dinozaurem ma spokojnie 2 metry. Teraz porównajcie sobie, gdyby wszedł wam ktoś na wasz teren 8metrowy, byłoby trochę jak w tym śmiesznym fame mma co ten karzeł chciał walki z tym patyczakiem 2x wyższym.
Pies to pies, wyczuł chłopaka właścicielki już jak wchodził po schodach do bloku (psy czują nawet na 50 metrów, zwłaszcza od zawietrznej gdy otwiera się np. drzwi na dole klatki to przeciąg niesie zapach i już po kilku sekundach pies wie kto jest na dole a psy potrafią zapamiętać kilka tysięcy charakterystycznych zapachów i zapamiętują ludzi jako "zapach" a nie jako wygląd) ale ten był przebrany dziwnie to nie wiedział jak zareagować.
qaz123edc napisał/a:
I co tam zgnębiona p🤬do? Znów tobą pomiatają?
Pomiataja? On jednym komentarzem budzi krwisty bol dupy, wystawia osoby, z ktorych mozna sie posmiac

Velturałkę napisał/a:
Ja się wychowałem w mieście i nie mieliśmy tam kur, kurników ani lisów więc ten problem nie występował. Do tego duży pies w mieszkaniu sprawdzał się idealnie jako alarm i złodziej nawet nie myślał o włamywaniu. No bezpański pies do mieszkania nie wejdzie więc i ten problem odpada.
Niemniej jednak widzę, że miałeś trudne dzieciństwo.
w jakim ? Po tójmiejskich osiedlach biegają kuny, lisy, dziki a nawet sarny - może dla ciebie to nie jest duże miasto ale do małego bym go nie zaliczał
Proponuje sprobowac odwalic taki numer z szkolonym do obrony owczarkiem niemieckim , albo jeszcze lepiej z szkolonym do obrony rottweilerem to od razu bedzie material na prawdziwego Sadisitca...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie