Irkuck, Rosja.
Tak samo twoje bahory.
Do wszystkich piszących "bardzo dobrze"obyście skończyli tak jak ten pies, życzę wam tego z całego serca.
Ja p🤬lę, znowu. Sadole zawsze chętni do rozjebywania cz🤬chów, Żydów albo Ukrów, ale rozczulają się nad jakimś j🤬y kundlem.
Nie wiem, śmiać się z was p🤬deusze, czy rozpaczać.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!I bardzo k🤬a dobrze. Jak ktoś nie pilnuje swojego kundla, to powinno się móc go legalnie odj🤬 i iść do domu.
Będę miał to na uwadze jak nie dopilnujesz swojego gówniaka i wpadnie mi przed maskę to docisne gaz.
Psy są wierne w przeciwieństwie do waszych żon. 😊
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Ile tu chorych psychicznie zoofili jak szambo wylało, powinni wam zrobić najazd na chałupę i wpakować was wszystkich na dożywocie w psychiatryku, tfu!
Właśnie napisałeś o sobie i swoich sp🤬olonych kolegach po fachu. Jesteś zwykłym śmieciem i utylizacja jest wyjściem. Wiem, że p🤬da boli gdy czytasz prawdę ale swoje żale zawiniesz do grobu.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Widzę, że bardzo pragniesz udowodnić, że mam rację. Dzięki
Przed takim zerem jak ty nic nie muszę udowadniać. Niech ci ziemia ciężką będzie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Do wszystkich piszących "bardzo dobrze"obyście skończyli tak jak ten pies, życzę wam tego z całego serca.