Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mors_Nigra 2025-03-23, 10:55 5
RozjebieCiMatke napisał/a:

Tak samo twoje bahory.

Bumerang73 napisał/a:

Do wszystkich piszących "bardzo dobrze"obyście skończyli tak jak ten pies, życzę wam tego z całego serca.

Psiarze to nie ludzie. Pod mordercami czy pedofilami jesteście. Chorzy psychicznie zoofile.

[ Dodano 2025-03-23, 10:56 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ja p🤬lę, znowu. Sadole zawsze chętni do rozjebywania cz🤬chów, Żydów albo Ukrów, ale rozczulają się nad jakimś j🤬y kundlem.
Nie wiem, śmiać się z was p🤬deusze, czy rozpaczać.

Ten wpis udowadnia, że nawet p🤬lnięty lewus potrafi mieć bardziej poukładane w głowie niż zoofilski psiarz. Niesamowite. W reszcie w czymś się zgadzamy, graba!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
MikiDuży 2025-03-23, 11:35 1
I cyk do utylizacji. Ale jak tu się koty gryzą o kundla w komentarzach hahaha cieniasy j🤬e
Zgłoś
StaryPijary 2025-03-23, 12:33 2
Nie podoba mi sie ze przezyl
Zgłoś
alubinium123 2025-03-23, 16:03 1
Mors_Nigra napisał/a:

I bardzo k🤬a dobrze. Jak ktoś nie pilnuje swojego kundla, to powinno się móc go legalnie odj🤬 i iść do domu.

Będę miał to na uwadze jak nie dopilnujesz swojego gówniaka i wpadnie mi przed maskę to docisne gaz.

[ Dodano: 2025-03-23, 16:05 ]
Psy są wierne w przeciwieństwie do waszych żon. 😊
Zgłoś
ramsch12345 2025-03-23, 16:14
Spokojnie... Nie zmarnuje się
Zgłoś
Marp90 2025-03-23, 21:22 1
J🤬a ślepa zmywarka.
Zgłoś
mauser 2025-03-23, 21:46 1
piwko za pchlarza
Zgłoś
Rozpierdalacz_Trocin 2025-03-23, 23:27
@siewie: przecież to jest reklamówka czy jakiś inny śmieć xD
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-23, 23:40 1
alubinium123 napisał/a:

Będę miał to na uwadze jak nie dopilnujesz swojego gówniaka i wpadnie mi przed maskę to docisne gaz.
Psy są wierne w przeciwieństwie do waszych żon. 😊

Ile tu chorych psychicznie zoofili jak szambo wylało, powinni wam zrobić najazd na chałupę i wpakować was wszystkich na dożywocie w psychiatryku, tfu!

podpis użytkownika

Zgłoś
alubinium123 2025-03-24, 8:25 1
Mors_Nigra napisał/a:

Ile tu chorych psychicznie zoofili jak szambo wylało, powinni wam zrobić najazd na chałupę i wpakować was wszystkich na dożywocie w psychiatryku, tfu!

Właśnie napisałeś o sobie i swoich sp🤬olonych kolegach po fachu. Jesteś zwykłym śmieciem i utylizacja jest wyjściem. Wiem, że p🤬da boli gdy czytasz prawdę ale swoje żale zawiniesz do grobu.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-24, 9:09
Widać już to rozchodził. Ruska sabaka gniotsja nie łamiotsja
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-24, 11:01 1
alubinium123 napisał/a:

Właśnie napisałeś o sobie i swoich sp🤬olonych kolegach po fachu. Jesteś zwykłym śmieciem i utylizacja jest wyjściem. Wiem, że p🤬da boli gdy czytasz prawdę ale swoje żale zawiniesz do grobu.

Widzę, że bardzo pragniesz udowodnić, że mam rację. Dzięki

podpis użytkownika

Zgłoś
alubinium123 2025-03-24, 11:19 1
Mors_Nigra napisał/a:

Widzę, że bardzo pragniesz udowodnić, że mam rację. Dzięki

Przed takim zerem jak ty nic nie muszę udowadniać. Niech ci ziemia ciężką będzie.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-24, 11:50 1
alubinium123 napisał/a:

Przed takim zerem jak ty nic nie muszę udowadniać. Niech ci ziemia ciężką będzie.

Faktycznie, nie musisz. Widać jak na dłoni stan faktyczny lol. Bez odbioru

podpis użytkownika

Zgłoś
spongeingravy 2025-03-25, 20:21
Bumerang73 napisał/a:

Do wszystkich piszących "bardzo dobrze"obyście skończyli tak jak ten pies, życzę wam tego z całego serca.

Idź wylizać dupę swojemu kundlowi, a nie tu płakać. Każdy psiarz i każdy kundel to śmieć.
Zgłoś