Zajebisty masz system wartości, współczuje. Ożeń się z psem, po co Ci rodzina![]()
Nie do wszystkiego należy podchodzić dosłownie- podejrzewam, że tej osobie chodziło o skatowanie zwierzęcia przez tego człowieka. (Psy są wyjątkowo uczciwe i lojalne nie tak jak ludzie - którzy mają własne zdanie i zdrada jest na porządku dziennym).
Jakby to zrobił w obronie własnej to też?
Jesteś szalony.
Mocno nagiąłeś to zdanie- chodziło o zabójstwo a raczej katowanie potencjalnie bezbronnego zwierzęcia.
zgadzam się z tą kampanią przeciwko ludzkiemu debilizmowi ale śmieszą mnie pseudo-obrońcy praw zwierząt. Nad pieskiem, kotkiem się zlituje bo sweetaśny, mięciutki i pogłaskać można, ale jak wpier*ala kotleta na obiad, założy skórzaną kurteczkę lub wciamka pasztecik z kurcząt to już pewnie prawa zwierząt nagle ch*j strzelił.
Pasztety i kotlety to już inna sprawa - widzisz, to nasze pożywienie i normalna kolej rzeczy. Mimo wszystko jesteśmy częścią ziemi i to normalna kolej rzeczy, że ktoś zdobywa pożywienie.
Przepuszczasz je w drzwiach, kłaniasz się im na ulicy i nie siadasz, póki one nie siądą?
Prawdopodobnie chodzi o to, że woli mieć w domu psa jak śmierdzącego bezdomnego, któremu dano szansę, której z kolei sam nie wykorzystał.
No i to chyba tyle...
Zajebisty masz system wartości, współczuje. Ożeń się z psem, po co Ci rodzina![]()
a potem wrzuci swą noc poślubną z psem na harda z dopiskiem "jak było to sorry"
Już to zrobił. Jego chłopak jest policjantem.
Mr.Hans napisał/a:
Każdego człowieka który skrzywdził by psa zakatowałbym go na śmierć
Nawet jeżeli miał by być to ktos z mojej rodziny
Sądząc po nicku, pies to najlepsze co mu się może trafić. Ah te niemki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie