Świat stanął na głowie. Ludzie nie chcą mieć dzieci, ale by stłumić instynkt rodzicielski adoptują sobie psiecka, którym poświęcają więcej uwagi niż poświęciliby dziecku, a i finansowo wychodzi to podobnie. Tylko pies żyje 10-15 lat, dużo rzadziej dłużej i pies na starość nie poda ci szklanki wody. Do mnie ma kto powiedzieć "kocham cię tato".
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Świat stanął na głowie. Ludzie nie chcą mieć dzieci, ale by stłumić instynkt rodzicielski adoptują sobie psiecka, którym poświęcają więcej uwagi niż poświęciliby dziecku, a i finansowo wychodzi to podobnie. Tylko pies żyje 10-15 lat, dużo rzadziej dłużej i pies na starość nie poda ci szklanki wody. Do mnie ma kto powiedzieć "kocham cię tato".
A jak na starość nie będzie się chciało pić?
nawet pies swoim sposobem mowi "jebac murzynow"

podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
Mbappe dorabia na strzyżeniu psów? Dziwne...przecież on ma sporo kasy?
be napisał/a:
Trzeba przyznać że bardzo muzykalny, trzyma rytm Lambady
Nie wiem czy wiesz ale wykonawczyni tej piosenki, przyjmijmy, że "Kaoma"- chociaż to nazwa zespołu- została zamordowana ileś tam lat temu nie opodal swojego domu w Brazylii. Ciało zostało zwęglone.. miała 63lata.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
dumni konfiarze .
Dumni z niedoj🤬ia umysłowego, czy z r🤬ania się z kolegami na zlotach narodowców?

podpis użytkownika
Zwal mi k🤬s
HariPota napisał/a:
Dumni z niedoj🤬ia umysłowego, czy z r🤬ania się z kolegami na zlotach narodowców?
Nie wiem co wy lewaki robicie na swoich zlotach (choć się domyślam) ale My się n ie r🤬amy na nich jak ci się w tym twoim małym degenerackim rozumku marzy.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Chłopaczku a przepraszam osobo-postacio lewacka, dumni konfiarze nie posiadają chorób psychicznych, w przeciwieństwie do ciebie i twojego lewackiego zdegenerowanego środowiska. Dobranoc.
Konfiarze nie posiadają również praw wyborczych bo to 15 latki z pryszczami bez podstawowej wiedzy. Więc co Ty k🤬a tutaj robisz?