Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
radek225 2025-02-15, 8:34 2
Świat stanął na głowie. Ludzie nie chcą mieć dzieci, ale by stłumić instynkt rodzicielski adoptują sobie psiecka, którym poświęcają więcej uwagi niż poświęciliby dziecku, a i finansowo wychodzi to podobnie. Tylko pies żyje 10-15 lat, dużo rzadziej dłużej i pies na starość nie poda ci szklanki wody. Do mnie ma kto powiedzieć "kocham cię tato".

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
htp 2025-02-15, 9:07
radek225 napisał/a:

Świat stanął na głowie. Ludzie nie chcą mieć dzieci, ale by stłumić instynkt rodzicielski adoptują sobie psiecka, którym poświęcają więcej uwagi niż poświęciliby dziecku, a i finansowo wychodzi to podobnie. Tylko pies żyje 10-15 lat, dużo rzadziej dłużej i pies na starość nie poda ci szklanki wody. Do mnie ma kto powiedzieć "kocham cię tato".

A jak na starość nie będzie się chciało pić?
Zgłoś
Lam3rZ 2025-02-15, 12:31 1
nawet pies swoim sposobem mowi "jebac murzynow"

podpis użytkownika

HardCore will never DIE!
Zgłoś
ecomare 2025-02-15, 13:57
Mbappe dorabia na strzyżeniu psów? Dziwne...przecież on ma sporo kasy?
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2025-02-15, 14:37
be napisał/a:

Trzeba przyznać że bardzo muzykalny, trzyma rytm Lambady

Nie wiem czy wiesz ale wykonawczyni tej piosenki, przyjmijmy, że "Kaoma"- chociaż to nazwa zespołu- została zamordowana ileś tam lat temu nie opodal swojego domu w Brazylii. Ciało zostało zwęglone.. miała 63lata.
Zgłoś
PabloSkills 2025-02-15, 14:44
Pies też musi mieć jajca ogolone?
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-02-15, 16:36
To mbappe już nie gra w piłkę?
Zgłoś
Adamon 2025-02-15, 17:55
Ale ma małego suka:D
Zgłoś
marcindrut 2025-02-16, 7:04
Em ba pe
Zgłoś
HariPota 2025-02-16, 17:23 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

dumni konfiarze .

Dumni z niedoj🤬ia umysłowego, czy z r🤬ania się z kolegami na zlotach narodowców?

podpis użytkownika

Zwal mi k🤬s
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-16, 23:09
HariPota napisał/a:

Dumni z niedoj🤬ia umysłowego, czy z r🤬ania się z kolegami na zlotach narodowców?

Nie wiem co wy lewaki robicie na swoich zlotach (choć się domyślam) ale My się n ie r🤬amy na nich jak ci się w tym twoim małym degenerackim rozumku marzy.
Zgłoś
koxxx92 2025-02-17, 15:14
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Chłopaczku a przepraszam osobo-postacio lewacka, dumni konfiarze nie posiadają chorób psychicznych, w przeciwieństwie do ciebie i twojego lewackiego zdegenerowanego środowiska. Dobranoc.

Konfiarze nie posiadają również praw wyborczych bo to 15 latki z pryszczami bez podstawowej wiedzy. Więc co Ty k🤬a tutaj robisz?
Zgłoś