Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pies vs. Kogut
M................s • 2014-11-26, 0:01
Mrożąca krew w żyłach walka koguta z psem
Zgłoś
K................l 2014-11-26, 17:18
c🤬j nie pies, moj dawno by go zakatrupił, i bez tego kuraki na wsi chętnie by podusił
Zgłoś
Morthaliar 2014-11-26, 17:20
Chyba azja. Pies ma skośne oczy.
Zgłoś
Pan_Doktur 2014-11-26, 17:35
pies p🤬da kogut frajer

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
złychuj 2014-11-26, 18:19 1
Bo kogut był do walk a pies na obiad.
Zgłoś
nanab 2014-11-26, 18:21
glupi pies
Zgłoś
K................n 2014-11-26, 20:43
Pyszny byłby z niego rosół :3

Hmm, w sumie z koguta pewnie też.
Zgłoś
l................6 2014-11-26, 21:06
Tez mnie zaatakowal kogut jak mialem jakies 4 lata na pikniku rodzinnym na wiosce, wbil sie w sweterek zaj🤬 ze trzy, cztery razy w gebe i sp🤬olil. Nocka w szpitalu na antybiotykach ze spuchnietym ryjem i puscili do domu. mam 3 blizny do dzisiaj, wszystkie dobrze widoczne. Od rodzinki wiem tylko ze wujaszek lekko wciety zlapal straszne cisnienie jak mu wytlumaczyli co sie stalo, zlapal c🤬jka i zaj🤬 bez pomocy broni bialej
Zgłoś
sebito 2014-11-26, 22:44
To jakis mieczak. Prawdziwe koguty-twardziele biora udzial w cock magic.
Zgłoś
q................u 2014-11-27, 11:42
Heh przypomniało mi się jak mój pies przyjechał po raz pierwszy na wieś. Sąsiadka (taka typowa wiejska sp🤬olina) miała w zwyczaju wypuszczać kury na podwórko (a jest wspólne), pomimo zakazów itp. Jak się goniło, bo suki rozgrzebywały wszystko, to ta k🤬a potrafiła zgłosić na pały sprawę (za co potem dostała mandat, bo kury maja być w zagrodzie).

Jak mój pies po wyjściu ze samochodu zobaczył ptactwo (a w mieście cięty, zwłaszcza na wrony, które w podzięce potem go atakowały i przed nim się ostrzegały), jak nie puścił się za nimi, tak pióra wszędzie latały. Jak zj🤬y do kurnika a mi udało się go złapać, tak przez bity miesiąc jak siedzieliśmy u babci nawet dzioba nie wystawiły za drzwi kurnika Z drugiej strony szkoda, że tylko parę piór wyrwał, a nie zagryzł jakiejś, może ta stara suka nauczyłaby się trzymać te kury za ogrodzeniem. :[

Przy okazji, psy fajnie myszy łapią. Jednym płynnym ruchem potrafią poderwać i złamać kark myszce. I w odróżnieniu od kotów polują na szczury i się ich nie boją, więc taki kogut ma szczęście, że pies nie chciał go zagryźć, bo właściciel mu nie dał, a bał się go silniej niż instynkt mu nakazywał w tym momencie. Tylko pióra mu powyrywał, nawet go nie drasnął.

Psy są zajebiste, a koty, tfu koguty to c🤬je.
Zgłoś
MrNollek 2014-11-27, 12:32
@Caban1908 idiota z ciebie ze tak pochopnie oceniasz ludzi, pewnie jednego psa w życiu miałeś i to jakiś haski za 3k. Jak wyciągnąłem psa ze schroniska (był bity wcześniej) to zawsze kulił ogon jak sie do niego podchodziło.
Zgłoś