📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ta przeróbka podnosi wartość oryginału o 10 w 5cio stopniowej skali.

Brakuje jeszcze przeróbki z Peją ;D Może ktoś się podejmie wyzwania?
Prosze bardzo , Peja w wersju wrłepepłeppepe
wpiszcie na youtube "Peja - Szacunek Ludzi Ulicy (Wrepłepłepłe Remix)"
Teraz nie zdąże wrzucić na sadistica.
Prosze bardzo , Peja w wersju wrłepepłeppepe
wpiszcie na youtube "Peja - Szacunek Ludzi Ulicy (Wrepłepłepłe Remix)"
Teraz nie zdąże wrzucić na sadistica.
biedny pies, taka kariera w tak krótkim czasie prowadzi do wybuzowania z głowy sodówy

Osobny temat proponuje na wszelkie nowe miksy i na główną bo jest jednak moc:)
HAL-9000 napisał/a:
Osobny temat proponuje na wszelkie nowe miksy i na główną bo jest jednak moc:)
A ja Ci proponuję dodanie tematu do ulubionych i śledzenie go na bieżąco w poszukiwaniu nowych miksów, bo od tego są tematy zbiorcze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie