@Novotko ohoo ! Kozak Internetowy detected !
Na prawdę się sracie o tego psa, to jest w końcu Sadistic, a nie bajka o Kotku Filemonku. Chyba, że portal już stracił swoje znaczenie i stanie się kolejnym komercyjnym ścierwem.
Na prawdę się sracie o tego psa, to jest w końcu Sadistic, a nie bajka o Kotku Filemonku. Chyba, że portal już stracił swoje znaczenie i stanie się kolejnym komercyjnym ścierwem.
podpis użytkownika
Piwo to dowód na to, że Bóg nas kocha i chce byśmy byli szczęśliwi
o bosheee,jakie smutne. Jak ja płaczę... a nie,czekaj,ni h🤬ja.. czas pociagnać do odpowiedzialnosci administracje tej i innych drog w takim stanie. A gdyby to dziecko sie wywrociło i utopiło w "asfalcie "?

A ja powiem tak. Bo sadol sadolem ale zwierząt szkoda. Jakiś k🤬a poziom musi być.
A jak ktoś chce zabłysnąć i pisze szkoda że uratowali to ja p🤬le.
A jak ktoś chce zabłysnąć i pisze szkoda że uratowali to ja p🤬le.

pakicito napisał/a:
gorąco jest, nic nie stoi na przeszkodzie na materiał własny
tylko pamiętaj, żeby zabrać kamerzystę
Taaa,tego tylko brakowało, drogi z pustaków...
Spiritus_Sancti napisał/a:
Jeśli takie coś cie rajcuje, nie jesteś "sadolem" [ cokolwiek to oznacza w twoim zrytym łbie...] tylko debilem...
Czy w tym kraju wszystko musi być najc🤬jowsze i najgorszej jakości?

Olcikk napisał/a:
Mógł zdechnąć, nienawidzę kundli.
Na szczęście nie każdemu ojciec w dzieciństwie wchodził do łazienki.

nie jest źle wykonana przy 45, 50 do słońca to jajko na masce samochodu usmażysz i po to są drzewa między innymi wzdłuż dróg aby padał cień i asfalt się nie roztapiał
pakicito napisał/a:
gorąco jest, nic nie stoi na przeszkodzie na materiał własny
tylko pamiętaj, żeby zabrać kamerzystę
Hmmm mówisz, żeby wtopić psa sąsiada w asfalt? Uważaj lepiej na ekologów, za takie teksty w dzisiejszych czasach można słono zapłacić

podpis użytkownika
Z kopyta kulig... POP🤬LAAAA!

Mogłeś jeszcze dać zdjęcie dupeczki i miejsca po akcji. Ale głównie dupeczki :p