👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Novotko ohoo ! Kozak Internetowy detected !
Na prawdę się sracie o tego psa, to jest w końcu Sadistic, a nie bajka o Kotku Filemonku. Chyba, że portal już stracił swoje znaczenie i stanie się kolejnym komercyjnym ścierwem.
Na prawdę się sracie o tego psa, to jest w końcu Sadistic, a nie bajka o Kotku Filemonku. Chyba, że portal już stracił swoje znaczenie i stanie się kolejnym komercyjnym ścierwem.

pakicito napisał/a:
gorąco jest, nic nie stoi na przeszkodzie na materiał własny
tylko pamiętaj, żeby zabrać kamerzystę
Taaa,tego tylko brakowało, drogi z pustaków...
Spiritus_Sancti napisał/a:
Jeśli takie coś cie rajcuje, nie jesteś "sadolem" [ cokolwiek to oznacza w twoim zrytym łbie...] tylko debilem...

Olcikk napisał/a:
Mógł zdechnąć, nienawidzę kundli.
Na szczęście nie każdemu ojciec w dzieciństwie wchodził do łazienki.

Mogłeś jeszcze dać zdjęcie dupeczki i miejsca po akcji. Ale głównie dupeczki :p

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie