Taaak, wiem, zj🤬e prawo a nie empatia, ale kundla można p🤬lnąć jakąś lagą bez dotykania dzieciaka, więc tutaj chyba nie ma takiego usprawiedliwienia. Po prostu skośne, zj🤬e "myślenie".
Oczywiście nie usprawiedliwia to chłopaka, który zamiast zasadzić kundlowi kopa, to grzecznie podaje mu rączki do obgryzania, melepeta i nieudacznik.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
J🤬e chinole, zamiast pomóc dziecku to jadą albo omijają, jakie to jest j🤬e bydło żółte.
Pewnie młodego i w szkole biją
Wróci do domu to jeszcze wp🤬l od starego dostanie że plecak zgubił.
Chiny i wszystko jasne... społeczeństwo modelowe jak to jeden tępy c🤬j niedawno powiedział na pewnym znanym zjeździe dla bogatych zjebów... macie swoje chiny, społeczeństwo kolektywne. Najlepsze, że jeszcze na tym portalu znajdą się zjeby genetyczne, które k🤬a bronią tego ich k🤬idołka. Jak tacy jesteście zafascynowani tą żółtą zarazą to wyp🤬alać tam i zostawcie sadola w spokoju.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
Dzieciak ma z 10 lat i wystraszony jest chińskiego kundla..a te kundle tak samo poj🤬e są jak ci ludzie w Chinach.
Jakby trafił na dorosłego kitajca to by kundlowi łeb uj🤬 nożem a potem zrobiłby z niego zupę.
C🤬j im w dupę.
Ja to tak widzę. Chłopak ogólnie lubi pieski. Więc nie chce psu krzywdy zrobić. Pieseł lubi ludzi lecz nie przepada za Chińskim chłopcem. Sąsiedzi lubią pieski i lubią chłopca więc się nie wp🤬lają
Chinese to jednak brakujace ogniwa
@psotna_c🤬ka wyjaśniła by tego pchlarza na biegu...
Ten pełny , chiński ignor po prostu mi imponuje.
I tak niech żółtek się cieszy, że to było w Chinach. W USA to murzyni podpeirdoliby mu jeszcze plecak.
Nie oszukujmy się ten kundel i tak skończy na patelni więc spoko
Wystarczyło by temu psu zaj🤬 solidnego kopa w dupę
Nome
2024-10-04, 13:56
jeśli pies jest wściekły, a to całkiem możliwe, to się nie dziwię, że wszyscy trzymają się z daleka
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
n................e
2024-10-04, 14:15
Piesek w sam raz na talerz nie poprzerastany tłuszczem