📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kobietka jeśli się nie mylę, miss florydy z kiedyś tam, ale nadal młoda, Arielle Kebbel.

pakozi napisał/a:
Gdzie Wy tam psa widzicie? To jest pies:
Obrazek
A to co jest na gifie to jakaś ściera do podłogi, czy inne ścierwo.
Mimo to nie zmienia to faktu, że gif na miarę kina Uwe Bolla![]()
Nienawidzę Owczarków Niemieckich , zresztą wszystkiego co niemieckie

@up
sklepinsekt.pl/toxan-plynna-trutka-na-myszy-i-szczury-koncentrat-250g.html w jakąś chabaninę i Voilà
sklepinsekt.pl/toxan-plynna-trutka-na-myszy-i-szczury-koncentrat-250g.html w jakąś chabaninę i Voilà
LikeThis napisał/a:
Nienawidzę Owczarków Niemieckich , zresztą wszystkiego co niemieckie![]()
Taki z Ciebie nacjonalista, powiadasz. Czyli rozumiem, że jeśli ktoś zaoferowałby Ci (za darmo, skoro już teoretyzujemy) np. Porsche 911 Carrera S, BMW M6 albo Mercedesa SLR to byś odmówił? No bo przecież to niemieckie...
"Śmiertelna wyliczanka". Klasyka horroru.
A od siebie polecam "Cmentarne wrota", tylko nie oglądać tego na trzeźwo
A od siebie polecam "Cmentarne wrota", tylko nie oglądać tego na trzeźwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie