Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:34
konto usunięte 2018-06-07, 7:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MadDave 2018-06-07, 15:23 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-12, 7:07
@MadDave

Umiem czytać, więc nie musisz mi powtarzać że to nie Twoje psy. Chciałem Cię pocisnąć za Twój tok (nie)rozumowania w poprzednim komentarzu bez względu na to czy to Twoje psy czy nie ("Cokolwiek szkodzi, wszystko z języka pochodzi"). Teraz zrobiłeś odwrót o 180* i muszę Ci zwrócić honor. Oczywiście tylko jeśli to co teraz napisałeś jest prawdą, a poprzednie żartem.
Szacuneczek za pracę w schronisku. Wiem, byłem, pracowałem i to jeszcze w okresie zimowym, więc zdaje sobie sprawę jak wiele pracy włożyłeś by chociaż trochę polepszyć byt tych biedaków.

Czasami brak mi dystansu jeśli chodzi o zwierzęta (pracuję nad tym). Dlatego nie wstrzymałem i wyzwałem Cię od debila nie dlatego że nim jesteś/nie jesteś (nie wiem, nie znam Cię), tylko dlatego że to sadol i nie zamierzam tutaj konstruować zdań poprawnych politycznie, ba wylać szambo jakie tylko wpadnie mi do głowy. Co sam robisz tak samo patrząc na Twój poprzedni komentarz.

Jeśli masz do mnie jakieś żale to więcej dystansu do samego siebie życzę.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem