Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PJakPapier Wczoraj 1:49
Shaolin_Majster napisał/a:

Znajomek miał agresywnego w stosunku do innych psów amstaffa, i podobno jedyny skuteczny sposób żeby rozluźnić szczękościsk kiedy już taki pies na czymś zaciśnie zęby, to nalać mu wody do nosa. Bo rzekomo pies się wtedy krztusi i puszcza uścisk.
Tak przynajmniej twierdzi ziom...

Co po niektórzy mówią żeby kopać psa, niektórzy żeby polewać. Wszyscy p🤬licie farmazony. Odrazu widać że nigdy nie byliście w takiej sytuacji. Kopałem psa w głowę ważąc prawie sto kilo i dopiero po 6 bucie odpuścił. Najlepiej kest psa potraktować gazem pieprzowym albo założyć haka za grdykę i odciąć dopływ tlenu. Nie ma innej opcji a już na pewno nie palec w dupie..
Zgłoś
silwerbalk Wczoraj 2:38 1
Słyszałem że najlepiej jest złapać za obroże i ją mocno skręcić ..... Się zacznie dusić i puści .... A nie jakieś palce w dupę psa.
Zgłoś
Perkokoperko Wczoraj 4:43 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Znajomek miał agresywnego w stosunku do innych psów amstaffa, i podobno jedyny skuteczny sposób żeby rozluźnić szczękościsk kiedy już taki pies na czymś zaciśnie zęby, to nalać mu wody do nosa. Bo rzekomo pies się wtedy krztusi i puszcza uścisk.
Tak przynajmniej twierdzi ziom...

Może działa, ja swoją zanim jej tryby powypadały to dusiłem i w momencie jak chciała złapać powietrze to odciągałem, a najważniejsze to nie może druga osoba szarpać swojego psa z psem.. bo wtedy mielonka zostaje 😁
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 5:44 1
PJakPapier napisał/a:

Co po niektórzy mówią żeby kopać psa, niektórzy żeby polewać. Wszyscy p🤬licie farmazony. Odrazu widać że nigdy nie byliście w takiej sytuacji. Kopałem psa w głowę ważąc prawie sto kilo i dopiero po 6 bucie odpuścił. Najlepiej kest psa potraktować gazem pieprzowym albo założyć haka za grdykę i odciąć dopływ tlenu. Nie ma innej opcji a już na pewno nie palec w dupie..

Ale po co od razu tak niegrzecznie? Nie byłem w takiej sytuacji i wyraźnie napisałem że "znajomek miał" takiego psa. Więc nie wiem czego się tak napompowałeś.

Odrębną sprawą jest że rasy typu amstaff, pitbull, bulltereier powinny być dozwolone tylko dla doświadczonych hodowców, którzy potrafią nad takim psem zapanować. Więc skoro musiałeś kopać swojego psa żeby puścił, to też nie najlepiej o Tobie świadczy, panie ekspert.

Tutaj agresorem jest owczarek niemiecki, więc albo pies jest niestabilny, co w moim mniemaniu kwalifikuje go do uśpienia, albo źle prowadzony.
Ja miałem kilka owczarków właśnie, i nigdy, jak już wspominałem, nie byłem w takiej sytuacji, ponieważ moje psy były stabilne emocjonalnie i odpowiednio zsocjalizowane i innymi psami i oczywiście ludźmi.
Zgłoś
srimek Wczoraj 9:53 3
J🤬 psiarzy!!
Zgłoś
Serenus Wczoraj 10:06
Cezzar napisał/a:

Gość chyba spełniał swoje ukryte marzenia, żeby wsadzić psu palec w dupe xD Bo jak widać c🤬j to daje

W końcu dało.

podpis użytkownika

Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.
Zgłoś
vladok Wczoraj 10:23 1
Tyle się naczytał sadola, no i okazja mu się trafiła 😛
Zgłoś
cesarz1982 Wczoraj 11:19
KuBuX napisał/a:

Ta? A widzisz tu pitbulla? Czy cos przypominajacego owczarka, ktory ma inna sile (mniejsza) nacisku szczek,pozdro

Widzę miałeś 5 z mitologi chyba co?😂

Pozdro👍
Zgłoś
wojownik070707 Wczoraj 12:15
Ja natomiast słyszałem mit?, źeby w takiej sytuacji podnieść psa za tylne łapy. Powinien wtedy stracić orientacje i puścic.
C🤬j go wie czy to prawda xD
Zgłoś
Nero666 Wczoraj 20:11
Prędzej k🤬a jaja ścisnąć a nie palca w dupę wsadzać.
Rozp🤬alają mnie tacy ludzie. Już pomijam fakt braku pilnowania takiego owczarka. Ale k🤬a lanie psa wodą czy próba jego odsunięcia łapiąc za obroże to przecież chyba tylko sp🤬oliny myślą że to coś da.
Kiedyś szedłem z moim psiakiem i też rzucił się do niego większy, który był mimo tego na smyczy z jakąś tępą p🤬dą która była lżejsza od tego psa - pierwsza reakcja gdy zobaczyłem że większy pies gryzie mojego - zaj🤬em solidnego kopa w psa który go zaatakował i się odp🤬lił.
Zgłoś
KuBuX Wczoraj 21:34
cesarz1982 napisał/a:

Widzę miałeś 5 z mitologi chyba co?😂
Pozdro👍

Nie chcąc robić k🤬y z logiki i nie tracac na Ciebie czasu to moja ostatnia wiadomosc do Ciebie, bez odbioru. Zamknij oczy i sie rozbiegnij z calych sil
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 23:11
ja p🤬le psiarze i i te ich gry wstępne nienawidzę sk🤬ysynów
Zgłoś
cesarz1982 Wczoraj 23:39
KuBuX napisał/a:

Nie chcąc robić k🤬y z logiki i nie tracac na Ciebie czasu to moja ostatnia wiadomosc do Ciebie, bez odbioru. Zamknij oczy i sie rozbiegnij z calych sil

Wiesz, twój poziom nie jest wysoki, wręcz ujemny. Niestety, ale potwierdzasz to w każdej konwersacji👍
Zgłoś
Apolityczny Dzisiaj 2:09
Na tym filmiku widać, że psy specjalnie nie chronią swoich genitaliów przy ataku. Hiena jak atakuje, to zawsze dupę ma przy ziemi.

podpis użytkownika

Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Zgłoś