Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
PJakPapier 2025-04-19, 1:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
silwerbalk 2025-04-19, 2:38 1
Słyszałem że najlepiej jest złapać za obroże i ją mocno skręcić ..... Się zacznie dusić i puści .... A nie jakieś palce w dupę psa.
Zgłoś
Perkokoperko 2025-04-19, 4:43 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Znajomek miał agresywnego w stosunku do innych psów amstaffa, i podobno jedyny skuteczny sposób żeby rozluźnić szczękościsk kiedy już taki pies na czymś zaciśnie zęby, to nalać mu wody do nosa. Bo rzekomo pies się wtedy krztusi i puszcza uścisk.
Tak przynajmniej twierdzi ziom...

Może działa, ja swoją zanim jej tryby powypadały to dusiłem i w momencie jak chciała złapać powietrze to odciągałem, a najważniejsze to nie może druga osoba szarpać swojego psa z psem.. bo wtedy mielonka zostaje 😁
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-19, 5:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
srimek 2025-04-19, 9:53 4
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-19, 10:06
Zgłoś
vladok 2025-04-19, 10:23 1
Tyle się naczytał sadola, no i okazja mu się trafiła 😛
Zgłoś
cesarz1982 2025-04-19, 11:19
KuBuX napisał/a:

Ta? A widzisz tu pitbulla? Czy cos przypominajacego owczarka, ktory ma inna sile (mniejsza) nacisku szczek,pozdro

Widzę miałeś 5 z mitologi chyba co?😂

Pozdro👍
Zgłoś
wojownik070707 2025-04-19, 12:15 1
Zgłoś
Nero666 2025-04-19, 20:11
Zgłoś
KuBuX 2025-04-19, 21:34
Zgłoś
cesarz1982 2025-04-19, 23:39
Zgłoś
Apolityczny 2025-04-20, 2:09
Na tym filmiku widać, że psy specjalnie nie chronią swoich genitaliów przy ataku. Hiena jak atakuje, to zawsze dupę ma przy ziemi.
Zgłoś
Medikk 2025-04-20, 21:31
Łapiesz za jaja, kręcisz i z całej siły ściskasz. Zadziała
Zgłoś
SatanSSJ 2025-04-29, 13:37
Palec grzebalec.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem