Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:11
Suche_gacie_na_dnie_rzeki 2025-12-22, 8:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BambiPMT 2025-12-22, 8:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Grzechu77 2025-12-22, 9:21 2
Facet trzymał pitbulla na smyczy i to jest ok, wałęsający się bez smyczy labrador jest do odstrzelenia razem z właßcicielką większośc komentujących chyba tego nie wyłapała
Zgłoś
Kali111 2025-12-22, 10:04
Prosper napisał/a:

I co ci psy zawiniły?

To jakis kolejny sfrustrowany życiem imbecyl co na starosc bedzie typowym zgorzknialym dziadem co mu dzieci grajace w pilke pod oknem beda przeszkadzaly. Nie zwracaj uwagi na takich oni poprostu mają smutne Ycie
Zgłoś
JimmiPL 2025-12-22, 12:22
Dlaczego nagrywajacego? On mial psa na smycz.
Powinien pozwolic na koncu filmiku wgryzc sie w dupe tej lezacej babie.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-12-22, 13:43 2
Co prawda nie mam psa, ale w takiej sytuacji pitbull by dostał kilka szturchnięć nożem i po chwili problem by się rozwiązał na dobre. Przecież równie dobrze mógł się rzucić na jakiegoś dzieciaka
Zgłoś
placek 2025-12-22, 13:51
co za pojeby, dzieci róbcie i na spacer z nimi chodźcie a nie z kundlami chodzicie
Zgłoś
KrwawyEric 2025-12-22, 16:09 2
Zgłoś
Mar1an 2025-12-22, 18:27 1
KrwawyEric napisał/a:

Zgadzam się, ale który pies w którym zatopił kły? Z tego co ja widzę to obsrany pitbull z pato-właścicielem do utylizacji złapał i nie puszczał cudzego psa. To jest właśnie ten brak kontroli nad kundlem. Zapobiegawczo odstrzeliłbym i kundla i właściciela.
Co jest okej? A w momencie gdy ten drugi durny kundel biegający luzem został złapany przez pitbulla to jaką dokładnie kontrolę miał właściciel pitbulla nad swoim pato-psem? Żadną.
Nawet gdyby chciał i sam by sie rzucił na swojego pitbullika, to ten i tak by nie wypuścił ofiary bo one tak mają. Dlatego właśnie, pomijając fakt że takich psów chodowanych do walk i mordowania normalni ludzie nie powinni w ogóle mieć, to jak już ktoś takiego ma to powinien zawsze mieć go na smyczy i w kagańcu - i to nie podlega żadnej dyskusji.

W sumie idealnie wyjaśnione. Tylko dodam, że mimo wszystko w miejscach gdzie są inni ludzie i zwierzęta, każdy pies powinien być na smyczy. Chcesz sobie pohasać z kundlem i poaportować? Wycieczka za miasto i gdzieś w polu.
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-12-22, 20:41 1
Zgłoś
djpaolo11 2025-12-22, 20:46
Wszystko jest kwestia wychowania. Mam zwykłego kundla co do kolana sięga. Na podwórko nikt nie wejdzie. Skacze skurczybyk na 1.5 m. Do obrony dzieci nigdy go nie uczyłem a chodzi za nimi jak stróż. Jedynie mnie sie słucha i choćby leciał do ataku to wystarczy ze rykne na niego a z podkulonym ogonem koło nogi stoi a wystarczy ze raz wpier... dostał jak uciekł za bramę ale to trzeba umieć psa wychować
Zgłoś
zyjmy_wszyscy_w_zgodzie 2025-12-22, 21:57
Zauważmy co tutaj mamy: typ ma psa na smyczy, pilnuje go-wydaje się to odpowiedzialnym zachowaniem. Po całej akcji mówi, że mają ci psiarze tyle wolnego terenu po którym te psy mogą sobie biegać a wybrały zaatakować jego psa.

Wydaje mi się zatem, że pies ugryzł innego psa w swojej obronie.
Zgłoś
KrwawyEric 2025-12-22, 22:47
Zgłoś
dvarc 2025-12-23, 2:51
majeńka napisał/a:

I dlatego psy powinny być cały czas na łańcuchu, i to krótkim.

Dla ciebie już i tak nie ma nadziei...
Zgłoś
olokzn 2025-12-23, 22:09
Akurat to nie wina psa właściciela tego pitbulla, amstaffa czy co to jest. On psa trzymał na smycz, czego nie można powiedzieć o tym drugim.

Ostatnio nawet podobna sprawa była w mojej okolicy gdzie york bez smyczy podbiegł i rzucił się na owczarka. Walki nie podjął. Szybko zdechł.

Efekt: właściciel owczarka otrzymał mandat za brak kagańca

Właściciel Yorka otrzymał mandat za brak kagańca, brak smyczy i do tego ma sprawę w sądzie o spowodowanie śmierci swojego pupila.

To jakaś ogólna plaga. Mój pies nie gryzie, więc idzie bez smyczy. On może nie gryźć, a sam może zostać pogryziony lub zagryziony z winy swojego idioty opiekuna.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem