📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Polska taksówka
- teraz popularne

Wystarczy odciąć tlen poprzez podduszenie kundla i sprawa załatwiona.
Widzę po rejestracjach że to kacapia.
W związku z tym powstaje pytanie któremu zwierzęciu należy wsadzić palec w dupę.
Tym na ziemi? Temu w koszulce? Czy temu ze smartfonem?
Wot zagwozdka.
W związku z tym powstaje pytanie któremu zwierzęciu należy wsadzić palec w dupę.
Tym na ziemi? Temu w koszulce? Czy temu ze smartfonem?
Wot zagwozdka.
A ja widziałem gdzieś filmik z Turcji jak gość zapalniczkę wyciągnął i przypalił psa który była agresywny pies puścił. Ciekawe jakby tak mu zapalniczka po jajach przygrzac haha
Psa wystarczy złapać za tylne łapy coś "jak taczkę" , wtedy ani nie jest w stanie Cie ugryźć ani nie jest w stanie ogarnąć co sie dzieje stojąc tylko na przednich łapach i puszcza uścisk ryjem. Stara zasada ale jak widać mało kto ogarnia.
Nie ma piękniejszej muzyki niż pisk psiary, której pupilek latający bez smyczy i kagańca zostaje capnięty przez drugiego kundla bez smyczy i kagańca, i nie bardzo jest na kogo zwalić. Żeby rozwiązać sytuację należałoby oba osobniki odstrzelić na miejscu. A psy oczywiście do schroniska.
W takim przypadku należy wsadzić palec w dupę sobie. Nie pomoże, ale za to będzie przyjemnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie