📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jezus Maria jak to możliwe że takie bestialskie czyny się dzieją na świecie !
Żartowałem... lubie zwierzeta i mam nawet jedno w domu... kurczaka w lodówce...
Żartowałem... lubie zwierzeta i mam nawet jedno w domu... kurczaka w lodówce...
Ddoooobrze niech wpierdzielają pitbule bo to głupie przeca jest , taka moda ładna amerykańska

Chyba was pop🤬liło, pitbull to normalny pies jak każdy inny, tylko banda idiotów tresuje te psy na zabijaki, i jest taka moda że akurat ta rasa ma mocny ścisk szczęki przez co jest wykorzystywany do walk albo c🤬j wie czego. Widziałem filmiki jak skośno okie traktują te psy przed śmiercią, nie są zabijane szybko i bezboleśnie, tylko wbijają im w serce coś na kształt dzidy, i dźgają tak długo aż trafi w serce.
Chiny to naprawdę pop🤬lony kraj.
Chiny to naprawdę pop🤬lony kraj.

Z tych łapek na początku filmu można zrobić drapaczki do pleców

Tak k🤬a... mozna najpierw przejdzcie sie do ubojni swin czy innych krow i zobaczcie jak je sie zabija... pewnie myslicie ,ze podaje im sie zastrzyki jak w Hamerykanskich filmach skazanca...
sherman napisał/a:
Przynajmniej wiesz co jesz, a nie jakas homogenizowana mięsopodobna pasta w bułce z pianki montażowej z mcDonald's. Pazurami można sobie grzebac między zębami jak jakies włókno wejdzie
![]()
pieski pieskami, ale tego bym zaj🤬

sadol.pl/jedzenie-pajaka-vt112655.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie